25KN Profesionālās Kāpšanas Karabīne Klinšu Kāpšanas Drošības Sprādzes D Formas Carabiners Āķis, Āra Master Lock Iekārtas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xinda kāpšanas descender, 25kn mosqueton, bezmaksas drošības, ledus stud, carabin galveno, karabīne kausa āra, sieviešu klinšu kāpšanas kurpes, apskava d, automobiļu garāžas iekārtas, lock master.

    €5.95 €8.50
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs (L x W): Apm. 5.8 x 10 cm / 2.20 x 3.94 collas
  • Galvenais Spriedzi: 25KN (2500 kg)
  • Veids: Carabiners & Quickdraws
  • Materiāls: Alumīnija-magnija Sakausējuma

Funkcijas: 1.Premium Kvalitātes: Šie kāpšanas carabiners ir izgatavots no 7075 alumīnija sakausējuma ar screwgate, Kompakts karstās kalšanas un Izturīgs kalti sakausējuma tērauda konstrukcija.Tie ir CE sertificēti un var stāvēt 5500lbs/25KN raušanas spēku un pat 2.Ultra-Viegls un Izturīgs: Šī 25kN screwgate karabīne sver tikai 62g, Izmēri (L x W): Apm. 5.8 x 100mm.Vārtu atvēršana ir 0.7".Izmērs ir ideāls, lai karabīne darboties tikai ar vienu roku, kamēr strādā kritiskos vidē 3.Skrūvju Vārtiem un Vainas Brīvu - bloķēšanu deguna dizains novērš aizķeršanās.Skrūves vārtiem šajā karabīne ir arī pazīstams kā bloķēšanas carabiners.Tas ir piedurknēm, kas var būt stingrākai, lai novērstu nejaušu atvēršanu vārtiem 4D formas Dizains: D-formas karabīne klips, Ļoti izturīga, padara to viegli, lai izveidotu savienojumu ar aizsargs un jostas, var turēt maksimālo jaudu vairāk nekā citām formām tajā pašā izmērs (var stāvēt 2500 kg raušanas spēku un uz augšu) 5.Vairākas Programmas: Liels, makšķerēšana, alpīnisms, klinšu kāpšana, karājās guļamtīkls, pētot, pārgājieni, ceļošana, kempings, šūpoles, suņu pavadas, rappelling, glābšanas, inženierzinātnes, aizsardzības, aviācijas darbu, keychain un citu mājsaimniecības vai izmantošanai ārpus telpām Specifikācijas: Tips: Carabine Materiāls: Alumīnija-magnija Sakausējuma Krāsa: melna, zila, oranža Iezīme: Skrūvju Bloķēšanas Izmērs (L x W): Apm. 5.8 x 10 cm / 2.20 x 3.94 collu Atvēršanas Vārti: Apm. 1.6 cm / 0,6 collu Gala Spriedzi: 25KN (2500 kg) Forma: D formas Pieteikums: izpētīt, rappelling, glābšanas, inženierzinātnes, aizsardzības,aviācijas darbu.Iepakojuma Saturs: 1 x 25KN D-Formas Karabīne Piezīme: 1. Lūdzu, ļaujiet mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti