Spēle Identitāti V Crimson Mrs Red Marija Red Monitore Lolita Kleita Cosplay Kostīms Helovīna Tērps Sieviešu Apģērbs Jaunas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cosplay, anime cosplay kawaii, eksotisko tērpu anime, pirmslaulību lolita cosplay, lelle identitāti v, lolita, kleitu lolita, viduslaiku kleitas, attēls identitāti v, geju pūkains uzvalks.

    €15.69 €17.24
  • Sastāvdaļas: Pilns komplekts, grafisko
  • Raksturs: Mrs Red Marija Red Monitore
  • Sastāvs: Izmērs noliktavā
  • Vienuma Tips: Komplekti
  • Speciālā Izmantošana: Halloween,Karnevāls,Comic Con Cosplay Kostīms
  • Stils: Cosplay Kostīms
  • Avota Veids: spēle
  • Materiāls: Poliesters,šifons
  • Pielāgotā: No
  • Avots: Identitātes V
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums: Sieviešu,Vīriešu,Meiteņu,Zēnu,Unisex
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Rakstzīmes: Mrs Red Marija Red Monitore
  • Modeļa Numurs: 0040,71201,Jauns,h,001

Spēle Identitāti V Mrs Red Marija Red Monitore Lolita Kleita Cosplay Tērpu Halloween Tērpi sievietēm Jaunu 2019

Apraksts

Avots: Spēle Identitāti V

Raksturs: Mrs Sarkana

Stāvoklis : 100% New

Materiāls: Žakarda kokvilnas, satīna, zīda

Ietver: kā attēlu, apavi un burzma pārdot atsevišķi.

Krāsa var nedaudz atšķirties starp CRT un LCD ekrāni.LŪDZU, NELIETOJIET PIRKT, ja jums ir pārāk jūtīgs, lai pie mazākās krāsu atšķirība.Izmēri Uzmanību:šī ir datu kārniņu attēlu,tāpēc, iespējams, būs 2-4cm kļūdas,ņemt to vērā, ja pasūtījuma, ja jums prātā to.

Taisnība, Kostīmu Ziņas:

Atgriešanās 1. Ja šajā postenī nav tas, ko jūs vēlaties, pls saglabāt to, kas tas bija, un nosūtīt to atpakaļ ar aviopastu ar izsekošanas Nē.1 nedēļu pēc tam, kad jūs to saņem.Mēs kompensāciju jautājumu pēc tam, kad mēs saņemt paku. 2. Ja prece ir bojāta transportēšanas laikā, pls sazinieties ar mums.Mēs varam sniegt attiecīgu kompensāciju.lūdzu, neuztraucieties.Maksājumu Mēs pieņemam tikai Alipay .Mēs pateicīgi, ja jūs varētu maksāt par objektu, kā ātri, kā jūs nosakāt to.Preces tiks nosūtītas pēc tam, kad mēs, kas saņem pilnu samaksu.Piegāde Priekšmeti tiks izvesti 2 darba dienā pēc Maksājuma tiek noskaidroti.Lielākā daļa no mūsu sūtījumiem pa Pastu Ķīnas Aviopastu (Bezmaksas Piegāde) ASV: 15-20working dienas ierodas.Citām valstīm:25-45days ierasties mēs varam arī kuģa, izmantojot pēc request.By Express (EMS/FEDEX/DHL/DPEX): aptuveni 5-7 darba dienas, lai lielākā daļa valstu, pircējam ir nepieciešams, lai pievienotu kuģniecības papildu maksa.Tomēr, mēs nevar garantēt precīzu piegādes laiku, sakarā ar custom/post office, kas ir ārpus mūsu kontroles.Lūdzu, lūdzu, saprotu, mēs nosūtīsim jums izsekošanas numuru un sekot mājas lapā uz jūsu e-pastu pēc tam, kad mēs kuģis no objekta.Lūdzu pārbaudiet savu e-pastu.Sazinieties ar Mums, Mēs pievēršam uzmanību, ir labākais ebay pārdevējs ,do sazinieties ar mums, ja jums ir kādi pieprasījumu vai jautājumu.Mēs slove visas problēmas uz pircēju viedokļus, nav jāuztraucas par kaut ko, ja jūs iegādāties šeit.Atgriezenisko saiti, Mēs atstās pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, lai jūs pēc tam, kad mēs pabeidzām darījumu.Mēs pateicīgi, ja jūs mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes par DSR.Ja jūs neesat 100% apmierināts ar produktu, un mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums caur ebay ziņu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu to tiesības.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt nekādu sliktu atsauksmju.Ticiet mums, mēs varam atrisināt problēmas. :) Laba commuincation dos otru siltumu

Za Ra Nik2020-08-19
"So perfect, the collar is the only part which is hard to style. I'm 168cm and I took an M size."
Exgyptian2021-01-19
"It is very convenient and accurate, makes the big and soft as it should be, it is easy to put on and take off. Is a little complicated put it away but methods found! Don't is tight and you stays soft to the hips without leaving marks."
Ccrlossopodia 892020-11-05
"amazing dress!!!thank you so much, very good quality!!!only 5 star ⭐⭐⭐⭐⭐"
Mauricemcmillan2020-12-24
"i love it sm,,, its so good quality n stuff and cheap, arrived in about two weeks"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti