6 Krāsas Elektronika Uzglabāšanas Soma Poliestera Multi-funkcionālo Organizators Datu Kabeli, Uzglabāšanas Gadījumā Soma 28 x 21 x 9 cm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: eco, gadget bag, matu suka, zobārsts zobu suka, bubm gadījumā, kabeļu gadījumā ceļojumu, gadījumā sīkrīku, zīda vasks, zobu diegs rīcībā, pleca soma.

    €4.19 €6.07
  • Materiāls: Poliestera
  • Veids: Uzglabāšanas Somas
  • Iezīme: Noliktavā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Produkts: Citi

Produkta nosaukums: elektronika uzglabāšanas maiss

Apraksts:

*1. Materiāls: poliesters

*2. Izmērs: 28×21×9 cm

Funkcijas:

*1. Katjonu šķēru un audu pavedieniem austs audums.Audums ir izgatavots no katjonu materiālu un parasto audumu multi-krāsu šķēru un audu pavedieniem adīšanu.Virsma ir apstrādāta ar 4 līmeņiem ūdens atbaidīšanas ārstēšana.Tā ir nodilumizturīga un viegli tīrāma, nodrošinot visiem laika apstākļiem aizsardzības saturs maisu.

*2. Daudzslāņu konstrukcija, palīdz klasificēt ierīces, uzlādes kabelis, utt.

*3. Pārklājuma dizains.Noapaļotiem stūriem un apmales dizainu dot objektam lielāku atbalstu, telpas un nav viegli deformējas.

*4. Telpa ir bezmaksas, lai kontrolētu.Neilona ātru lentes dizaina, katru nodalījumu var sadalīt, būs, gudrs dizains, veikt pamatotus izmantot katru telpas, lai katrai precei, kas ir viņa vieta.

*5. Izolēti nodalījumi, anti-scratch.Efektīvi novērš ierīces, piemēram, plakanas plāksnes no berzes pret otru un skrāpējumiem, ārējā apvalkā

*6. Cietā rāvējslēdzēju, rūsas izturīgs un izturīgs, spēcīgs bite spēkā, viegli vilkt.

Iepakojuma saraksts:

elektronika uzglabāšanas soma *1

OPP pakete

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti