Karoga RGB Spēļu Pele Spilventiņu 800*300*4mm USB Vadu LED RGB Krāsains Apgaismojums, Spēļu peles paliktnis Peles Paliktņa Peles Paklājiņš

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: peles paliktņa dj rgb, peles paklājiņš, paklāju peli izgaismotas, spēle peles paliktņa, gaming peles paliktņa rozā gaismas, anim peles paliktņa, peles paliktnis rgb, saules led karogu, milzu peles paliktņa, peles paliktņa xxl.

    €13.22 €20.34
  • RGB Liela Izmēra peles paliktnis: 350x900x3mm/350x900x4mm
  • RGB LED Liela Pele spilventiņu: 300x700x3mm/300x700x4mm
  • RGB LED Liels, peles paliktnis: 300x900x3mm/300x900x4mm
  • Iepakojums: Jā
  • RGB Liela Izmēra Peles paliktņa: 350x600x3mm/350x600x4mm
  • Materiāls: Gumijas
  • RGB Maza Izmēra Peles paliktņa: 250x350x3mm/250x350x4mm
  • RGB LED XXXL peles paliktnis: 400x900x3mm/400x900x4mm
  • Modeļa Numurs: RGB Peles paliktņa XXL
  • Stils: Aizsardzība Pret Radiāciju
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: ZSUXTC
  • RGB Maza Izmēra peles paliktnis: 300x350x3mm/300x350x4mm

ZSUXTC Profesionālas priekšrocības

Mums ir spēcīga un profesionālā klientu apkalpošanas komanda ar ražošanas efektivitātes un piegādes ātrumu, kā arī pilnīgu kvalitātes kontroles procesu.Lūdzu, uzskatu, ka mums ir 16 gadi profesionālās gumijas ražošanas pieredzi.Atbalsta un atbilst jūsu DIY pielāgošanas vajadzībām, jebkādu izmēru un stilu, un kuģa iekšienē 2-5 dienas, produkti ir augstas kvalitātes krāsas un skaistas krāsas.Mums ir labākais gumijas izstrādājumu sniedzējs, lai jūs varētu nopirkt vienā gabalā vai taras iegādi.

Ja jums ir kādas idejas par pielāgoto modeli, stilu un izmēru, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu un nosūtīt attēlu JPG vai PNG formātā, lai mūsu pastkasti vai online klientu atbalsta dienestam, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Peles paliktņa produkta apraksts funkcija

Mairuige produkti ir ražoti saskaņā ar augstākajiem kvalitātes standartiem.Izmantot mercerized ūdensnecaurlaidīga materiāla un dabiskā kaučuka var slīdēt precīzi, stabils, kas nav izgaist, mīksta un elastīga, ūdensnecaurlaidīga un neslīdoša, ērti darboties, tās ir viegli tīrāmas un ilgu darbmūžu.

Izmantošanas scenāriji

Peles paliktņus, galda paklāji, grīdas paklāji, reklāmas akcijas, jubileju svinības, sabiedrisko attiecību plānošana, izstādēs, Interneta kafejnīcas, datoru biroji, kuģiem, dāvanas, dzimšanas dienas, u.c.

Piezīme: Pielāgojiet izmēru 900x400, tas aizņem tikai 2 pasākumus, lai pielāgotu peles paliktņa.

Lūdzu, skatiet attēlā prasībām, pirms attēlu sūtīšanas.Ja jūs nezināt, ja jūsu tēls ir ok, jūs varat nosūtīt to mums un mēs būsim šeit, lai jums palīdzētu.

1. Pasūtīt

2. Nosūtīt attēlu uz komersants

Kā nosūtīt attēlu uz pārdevēja?

1. Lai nosūtītu ziņu

2. Nosūtīt šo lapu, lai pārdevējs

3. Sūtīt tiešsaistē vai sūtīt e-pastu

4. Izšķirtspēja, nosūtot attēlus ir jābūt 1000 vai vairāk nekā 2000. Augstāka izšķirtspēja, jo vairāk izsmalcinātu un skaistu drukātās krāsas būs, un attēli būs skaidri un augsta kvalitāte.

5. Mēs pieņemam uzņēmumu peles paliktņa pielāgošana biznesa, var izdrukāt, firmas logo, un var radīt lielu skaitu peles paliktņus.

6. Pēc apstiprinot maksājumu, mēs padara peles paliktņa jums; pēc 2-5 dienu laikā, nosūtīsim jūsu peles paliktņa, lai jūs.

5823082300569302

Ir divas versijas: RGB versija, kas Nav RGB versiju, lūdzu, izvēlieties uzmanīgi.

【Unikālu LED Apgaismojums Dizaina] aicina RGB Spēļu Peles Paliktņa īpatnības 7 Apgaismojuma Režīmos, tas var radīt atdzesē atmosfēru, spēlējot spēli, izmantojot Izvēloties iecienītāko krāsu režīmā uz peles paliktņa.

【Pārāka Sajust, Izmantojot] aicina dizains ar superfine dzīslu pītā materiāla, kas ir mikro-faktūru, gluda virsma, precīzas navigācijas un bez sameties.Ar neslīdoša Gumijas Pamatne glabāt peles paliktņa griping darbvirsmas stingri.

【XXL Izmēra un Izturīgs] aicina Palielināt Izmēru nodrošinātu, ka tas būtu pilnībā aptver darbvirsmas un jānodrošina pietiekami daudz kustību space, lai izmantotu.Ūdens izturīgu slāni un spandex šķiedras padara peles paliktņa viegli tīrīt un ātri sauss.

【Viegli lietojams] aicina Tas ir plug and play USB un Bez vadītāja nepieciešams.Noklikšķinot uz vadības pogu, var ieslēgt LED veidiem.Divreiz noklikšķinot uz pogas, var mainīt, RGB gaismas spilgtumu.Nospiežot un turot pogu 3 sekundes var izslēgt to.Pakete ietver: 1* RGB peles paliktņa, 1* Micro kabelis piezīme: nospiediet vienu reizi, lai ieslēgtu/ mainīt krāsu, divreiz ātri nospiediet, lai regulētu spilgtumu ilgi, nospiediet un 3 sekundes, lai power off

Jautājumi par Iepirkuma Peles Paliktņa

1. par Smaržu Peles Paliktņa:

Cienījamais Pircējs, lai Saņemtu Produktu Iespējami ātrāk, pēc tam, kad Apkures iekārta Ražošanas Procesa laikā, Gumijas un Tintes Tiks Tiešajā Iepakojumā.Tas Būs Veikalā, Dažas Gumijas Smarža, bet, Lūdzu, esiet Droši, Ka, Ja Jūs Nodot To Labi Vēdināmā Vietā, Smarža Pazudīs.

2. par Lielumu Peles Paliktņa:

Cienījamais Pircējs, Peles paliktnis Ir Izgatavots no Gumijas, Kas Paplašinās un Saraujas, Kad Silda ar Mašīnu Process: Mēs Parasti Izmanto Ritošā Iepakojuma.Pēc tam, kad ilgāku laiku, Tiek konstatētas Novirzes Lieluma.Tas Ir Normāli.

3. par Malu, Peles Paliktņa:

Cienījamais Pircējs, Ja Jūs Vēlaties Iegādāties ar Atbloķēt Malas

Apkārtējās Gaismas un Cilvēku Krāsu Uztvere Ir Atšķirīga.Pēc Krāsu Kalibrēšanu, Ir Atšķirības starp Krāsām Displeja.Saskaņā ar Krāsu Vērtību nosaka, Dizaina Zīmēšana, Ne Saskaņā ar to, Ko Jūs Redzat Datora Ekrānā , Lūdzam Izmantot Starptautiskos Četru Krāsu Standarta Hromatogrāfiju .Tādēļ, Krāsu Atšķirība Ir Paredzēts.Krāsu Atšķirība Ir Kontrolējamās Robežās 10%, lai Atbilstu Standarta

5. par Piegādes Laiku Loģistikas un Transportēšana:

Cienījamie Pircēji, Ja Gaidīšanas Laiks, kas Saņem Preces, kas Ir Pārāk Garš, Tas Ir Tāpēc, ka Starptautiskajā Loģistikas un Transporta jānodod dažādās Valstīs/Reģionos, pirms Ierašanās Adresi.Tajā Pašā Laikā, Sakarā ar Laika apstākļiem, Valsts Politiku un Citu Iemeslu dēļ, Daudzi Neparedzami Faktori Ietekmēs Ātrumu, Muitošanu.Kad Jūs Pērkat Bezmaksas Piegāde Produktu Mūsu Veikalā, Tas Ir Ekonomisks Režīms, Transportēšanas un Piegādes Laikā, un Gaida Saņemšanas Būs Ļoti Lēns.Ja Vēlaties Saņemt Produkta Ātri, Mēs Iesakām Jums Izvēlēties Novērtēšanas pārvietošanās Režīmu ar Loģistikas Sekošanas Informāciju.Tas Var Ietaupīt Daudz Laika zuduma.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti