6.9 Kg Regulējams Luksusa Bērnu Ratiņus 3 in 1 Portatīvie High Ainavu Luksusa Sport Karstā Mamma Rozā Ratiņus, Ceļojumu Ratiņus Pushchair

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: luksusa ratiņi, klaidonis yoyo, cat sport, karstā mamma sport, pērtiķis dvieli, bērnu pushchair, v bērnu stoller, baby chicco, par plus 8, strolelr.

    €122.27 €203.78
  • Ir Salokāms: Jā
  • Sertifikācija: 3C
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • 3C: Sertifikāta Numurs
  • Nesošais: 15 Kg
  • Vecums: 2-3Y

Pakete ietver: 1pc ratiņus un daudz bezmaksas dāvanas!

Iepakojuma svars ap 10KG, ratiņus, neto svars ap 6.9 KG.

Ja jums patīk šo preci, lūdzu, pievienojiet to iepirkumu grozam, vai vēlmju saraksts.Ja ir akcijas nākotnē, jums tiks paziņots nekavējoties.Ja jūs vēlaties iegādāties šo preci, pārliecinieties, ka sekot mūsu veikalā un baudīt papildus atlaides.Ņemot vērā to, ka dažādās valstīs ir dažādas muitas politiku, mēs nevaram garantēt, ka jūsu zemes gabaliem, neattiecas uz tarifiem, (vairāk vai mazāk).Ko mēs varam darīt, ir atzīt zemu summu rēķinā (pircējs var atstāt ziņu, kas stāsta mums par summu, jums vēlas, lai mēs paziņojam).Mūsu cena nav iekļauta muitas nodokļiem.Ja pakete ietver muitas nodokļus, pircējam nepieciešams, lai pabeigtu maksājumu.Jūsu informācija, paldies.

Thegardiyan His2020-10-01
"Super vizochok, for its super reception. Delivery to the French, the salesman dugé schvidko відповідав, давав garnies for the sake of and in podarunok poklashki 4 games. dodadkovi photo Nadam piniche coli I will be використовувати, in the presence of all the yak in the standard, I did not see the bags, I did it again, and I did it."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti