Karstā Metāla DIY Montāža Velosipēdu Modelis Retro Apdare Velosipēds Modelis Izglītības Rotaļlieta, Dzimšanas dienas Dāvanu, Lai Bērniem, Bērniem, Pieaugušajiem, - Melna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: smadzeņu ķircinātājs metāla, metāla auto motora modelis, pliks bērniem modeļi, buell, kuģi, laivas modelis, kuģa militāro modelis, kravas automašīnu ēku komplekts, velosipēds modelis, automašīnas komplekta modelis, velosipēdu lējumiem.

    €17.63 €30.93
  • Materiāls: Citi
  • Transportlīdzeklis: Automobiļi
  • Vecums: > No 8 gadiem
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: UTOYSLAND
  • Modeļa Numurs: 2848674
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Brīdinājums: NAV
  • Tēma: Transportlīdzeklis
  • Daudzums elementu Komplekts: Citi
  • Mēroga: Citi
  • Veids: DIY Velosipēdu Modelis

Karstā Metāla DIY Montāža Velosipēdu Modelis Retro Apdare Velosipēds Modelis Izglītības Rotaļlieta, Dzimšanas dienas Dāvanu, Lai Bērniem, Bērniem, Pieaugušajiem, - Melna

Funkcijas:

.Superior Materiāli un Procesi: cinka sakausējumu liešanai, virsmas izsmidzināšanas, videi draudzīgu laka, krāsa neizbalē, saskaņā ar ES vides aizsardzības prasības

.Precīzu Moduļa Daļām: mehāniskās transmisijas daļas, un savienojošās detaļas ir izstrādātas, zinātniski un precīzi, kas padara salikti darbi, kas vairāk atbilst, precīzu kontroli un labu darbību, atstājot operatora ar neierobežotu ideju un idejas.

.Augsta līmeņa Simulācijas: Tas ir izgatavots saskaņā ar proporciju 1:10 velosipēdu.Tas ir tāds pats kā reālā auto.Tā ir augstas klases intelektuālās rotaļlietas.Tas ir arī skaisto rokdarbu.Tā apvieno jautrību un prieku.

.Pilnu Piederumi: produktos ietilpst: priekšējais ritenis, priekšējā dakša, stūre, statīvs, pakaļējā riteņa, aizmugurējā ķēdes plāksni, aizmugurējā dakša, ķēde, ķēžu plāksnes, pedālis rāmis, kājas, ar roku un montāžas instruments, skrūvgriezi, ir reta izglītības rotaļlieta, kas nodrošina samontēti velosipēdu modelis, lai mācītos par velo jomā.

.To Var Samontēt Vairākkārt: katras detaļas tiek savienotas ar skrūvēm vai uzgriežņiem, ko var viegli demontēt un samontēt.To var izmantot atkārtoti, kas var uzlabot procentu un rokas-par spēju velosipēdu mīļotājiem.

.Mācību Mērķi: izprast struktūru, velosipēdu vadības sistēmu, piedziņas sistēmas, bremžu sistēmas, utt.

.Uzziniet par to izmantošanu berzes, vienkāršu mehānisku principiem, kustības, spiediena inerces, enerģijas pārveides un citas zināšanas par mehāniku uz velosipēdiem, piemēram, kāpēc velosipēdu var pārvietoties uz priekšu, kāpēc viņi var apstāties, utt.

.Vecuma: Ieteicams bērniem, kas vecāki par 8 gadiem, reģistrē katru brīnišķīgi brīdī; tas ir ideāls dzimšanas dienas vai brīvdienu dāvanu

Specifikācijas:

.Krāsa: Melna

.Materiāls: Cinka Sakausējums + Gumijas + Plastmasas

.Produkta Izmērs: 27 x 7 x 15cm

.Produkta Svars: 445g

.Iepakojuma Izmēri: 26 x 15 x 5cm

.Iepakojuma Svars: 596g

.Iepakojums: Kartona Kaste

Iepakojuma Saturs:

.1Set x DIY Velosipēdu Modeļu Komplekts

.1 x Skrūvgriezi

.1 x Montāžas Shēma

Pavel Krylov 792020-11-30
"Very nice bike for assembly. It looks beautiful in my collection"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti