ZIBOO ZB-C01S Āķis Testa Klipus ar Rokturi un Kompresijas Pavasarī, ko Izmanto Testa Rezultātā Konversijas Savienojums ar Vītni Zib

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spole klipu, multimetrs zondes tests, c01s izkliedētājs, kritiena rezultātā klipu, svina klipu lure, dienas slēdzis, amprobe testa rezultātā, zonde pavasarī, rezultātā tests, svina tests.

    €6.06
  • Iepakojuma Izmēri: 3.94 x 2.76 x 0.79 collas
  • Materiāls: PA
  • Modeļa Numurs: ZB-C01S
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Svars: 1.76 ounces
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

⚡ Pāris Āķa Tipa Tests Klipus Komplekts, Divu Dažādu Krāsu (Melna, Sarkana) ⚡ Tas Ir Drošāk, lai pārbaudītu CAT III 1000 V, Nominālā Strāva 10A. ⚡ Uz 4mm Skrūvi-Veida Saskarne Savieno Testa Līnija stiprāk un Nav Viegli Nokrist. ⚡ Priekšējā Galā Āķis Ir Izvelkams, ar Atsperu, tāpēc Objektus Var Stingri Līks. ⚡ GARANTIJA:Visas Pārbaudes Rezultātā Saskaņā ar IEC/EN 61010 Standartiem. 1 Gadu Garantija nodrošina ZIBOO Specifikācija Stieņa garums 62mm (2.44 collu) , skavas, āķi var pagarināt 7,5 mm (0.29 collu) Materiāls: Izolatora : PA Produktu, Funkciju, Krāsa - sarkana, melna.SECRITY: CAT III 1000 V, nominālā strāva 10A.Standarta 4mm skrūvi tipa interfeiss ir vairāk izplatītas un ka savienojums ir stingrākas un ne tik viegli nokrist.Priekšējā galā āķis ir izvelkams, ar atsperu, tāpēc objektus var stingri līks.Testa āķis tiek izmantota, lai noteiktu loģiku signālu uz galda, it īpaši, ja komponenti ir cieši un blīvs.Iepakojuma Saturs Ir pāri āķa tipa tests klipus komplekts ( sarkans, melns) ZIBOO - Veikt Pārbaudes Viegli.Kopš tās dibināšanas 2015. gadā mēs cenšamies nodrošināt augstas kvalitātes rīki un piederumi, kas iedvesmo mūsu patērētājiem dzīvot ērtāk un bagātināts dzīvesveidu.Mūsu neierobežotu kaislību uz inovācijām un risinājumiem, kas mūs dzen uz priekšu.Mums ir stingra pārliecība, ka tikai tad, ja mums ir dziļa izpratne par cilvēku vajadzības un vēlmes, mēs varam padarīt mūsu produkti kļūst dažādi, kas var padarīt jūsu dzīvi atšķiras.No rūpnieciskās elektroniskās iekārtas, uzturēšanu un apkalpošanu, lai precīzi mērīšanas un kvalitātes kontroli, ZIBOO rīki palīdzēs uzturēt uzņēmējdarbības un rūpniecības visā pasaulē ir izveidota un darbojas.

Varchukova 19952021-01-04
"El producto es fácil de entender y me gusta mucho."
Tamu Ni19902020-10-28
"The received goods are fully true, very convenient and easy to use, meets the requirements of the seller. Good seller, thank you very much for your hard work"
Tanja Ip2021-01-04
"The product is very good after receiving it, beyond my expectations, packaging is very careful."
Kent The Star2020-12-01
"The product is particularly easy to operate and the logistics speed is also fast. I recommend!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti