PULUZ Fotogrāfijas, Video, Flash Kameras Rokturis L-Formas Turētājs Turētājs Ar 2 Sānu Karstā Apavu Stiprinājumi Video Gaisma Zibspuldze DSLR Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ulanzi video gaisma, olympus zibspuldzes skava, karburatoru cb, karstā mount kurpes, godox softbox, līmenis turētājs, ķīmija trauki, gopro mount, flash studio, kameras platformu.

    €6.50
  • Modeļa Numurs: PU3011
  • Fit: Video Gaisma Zibspuldze, DSLR Kameras
  • Zīmola Nosaukums: PULUZ
  • Veids: L-Veida Kronšteins Rokas Satvēriens Turētājs ar Dual Puse Karstā Apavu Stiprinājumi
  • Stils: Videokameras Foto Piederumi/ Video Gaisma Zibspuldze DSLR Turētājs
  • Iepakojums: Jā
  • Nosaukums: Universālais Kameras Rokturis L Turētājs ar 2 Karstā Apavu Stiprinājums tālrunis gimbal

1. Izgatavots no alluminium būvniecība, viegls un kompakts.

2. Ergonomisks roktura dizains, stipra konstrukcija.Smart polsterēta roktura dizains viegli saimniecībā.

3. Šis flash kronšteini ir paredzēti, lai palielinātu attālumu starp zibspuldzes galvu un lēcas, lai samazinātu sarkano acu efekta rašanos un, lai arī samazināt flash-ēnas aiz subject.By izmantojot L veida kronšteins zibspuldze ir nedaudz off-center, ko pievieno arī nedaudz

vairāk dimensiju sejas portreta fotogrāfija.

4. L-formas flash apavu mount bracket, nodrošina ekonomisku veids, kā to darīt gan horizontālā, gan vertikālā fotografēšana ar zibspuldzi.

5. Ar diviem flash kurpes dizains, viena fotografējot ar kameru standarta horizontālā stāvoklī, un otrs-par fotografēšanu vertikālā stāvoklī.

6. 1/4 collu statīva skrūvi bāzes plate jebkuru standarta fotokameru vai videokameru.

7. Piezīme: ietvert Tikai L-Veida kronšteins.

Vispārīgais Materiāla Alumīnija sakausējuma, ABS Ligzda Izmērs 1/4 collu Produkta Izmēri 14*12*3.4 cm Svars 128g

1. Mēs kuģis uz Atopija.lv " adresi tikai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Atopija.lv kontā ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat. 2. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī.Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai Atopija.lv Standarta Kuģniecības kas maksā ap $2. 3. Parasti, mēs nosūtīt rīkojumu, lai jums 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi Atopija.lv. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot piegādes laiku vai ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim vienas darba dienas laikā. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas preces cenas un piegādes izmaksas.

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2. Mēs vienmēr piedāvājam augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgu cenu, un sniegt labu pakalpojumu, lai jūs. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un ļauj jums ir laimīgs iepirkšanās pieredzi šeit.Paldies!

Realylifeguard2020-11-06
"Nicely shipped. I bought a few products from the same store in order to get a better deal on shipping. Quality product."
Cheeezchic2021-01-24
"Very practical and convenient"
Larisakurnosova62021-02-03
"Product arrived in perfect condition, material good, only took 28 days after the schedule but recommend anyway, the seller was very attentive at all times that needed."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti