Atkārtoti Silikona Wrap Zīmogs Pārtikas, Svaigi, Saglabājot Wrap Vāks Vāciņš Stiept Vakuuma Pārtikas Plēvē Bišu Vaska Drānu Virtuves Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bišu vaska ietīšanas procedūras bites, bišu vasks wrap, pārtikas jumta, alumīnija sealer, maizes iepakojums, bišu vasks wrap, atkārtoti wrap, soma zebra, silikona pārtikas mat, Bišu Vaska Svece.

    €8.54 €12.37
  • Atribūts: bišu vasks wrap
  • bišu wrap: Atkārtoti Lietojamiem Pārtikas Plēvē
  • Izmantošana: bišu vasks wrap
  • Komplekts 1 izmēra: 100*33cm
  • Nosaukums: bišu vasks pārtikas plēvē
  • Materiāls: Organiskās kokvilnas auduma
  • Modeļa Numurs: CF12-2

Motīvs: 1.Videi draudzīgs Saglabāt Svaigu bišu vasks kokvilnas auduma, kas Atkārtoti lietojamiem pārtikas produktu iesaiņošanas, perfekts aizstājējs plastmasas wrap. 2.Var izmantot siera, augļiem, dārzeņiem un maizes un citu pārtikas saglabāšanā. 3.Mūsu atkārtoti bišu vaska ietīšanas lieto vairākas reizes nedēļā apmēram gadu.Ideāls dabas vides aizsardzība. 4.Viegli izmantot un tīrīt, izmantot jūsu rokas, lai mīkstinātu paketi bļodā, traukā vai uz pārtikas.Kad iepakojums atdziest, to veidlapas, zīmogs un saglabā pārtikas dabiski. 5.Mazgāt aukstā ūdeni ar maigām ziepēm un ļaujiet nožūt. 6.Videi draudzīgas sastāvdaļas.Izgatavotas no organiskas kokvilnas, ilgtspējīgi iegūtas bišu vasks, organiskās jojobas eļļu un sveķiem. 7.Mūsu iepakojums ir izgatavots no 100% pārstrādāta papīra un bioloģiski celulozes. 8.Vienkārši, skaisti un praktiski krāsa: Ņemiet vērā, ka kļūdas var rasties sakarā ar leņķa problēmas, un datoru monitoriem, var radīt arī kļūdas.Bišu vasks Pārtikas Plēvē Izmērs: izmērs :39.37X12.99 collas (100X33cm) Detalizēts apraksts: 1.Sastāvdaļas: organiskās kokvilnas, ilgtspējīgi iegūtas bišu vasks, organiskās jojobas eļļa, sveķu. 2.Labs veikals metode: tāpēc, ka bišu vasks atbilst siltuma, lai spētu izkausēt, nepieciešams izmantot aukstu ūdeni un vieglu mazgāšanas līdzekli, lai attīrītu, padara tās daba gaiss ir sauss, tuvu ēnā vietā, piemēram, atvilktnes vai grozs canAfter atkārtota lietošana, 3.uzturēšana:bišu vasks iesaiņojamā plēve ir nosliece uz grumbām, un bišu vasks, var sākt izkrist no grumbām.Šajā brīdī, jums ir nepieciešams tikai uzsildīt to un spiediet bišu vasks no kokvilnas auduma, kas vienmērīgi, gluži kā jauns.Pasūtījuma lieluma un ziedu formu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas (500 partijām)

W4uni1t62020-11-20
"I thought it would be brighter. Size is not 100 cm but 95"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti