Grāmata: Chery Tiggo FL/Vortex Tingo FL 2WD & 4WD (b) ar 2012G. Gadā. REM. Pakalpojumu. kas, ser. PROF. | Legion-Aвтодата

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: suportu cheri tiggo fl, custom seat ibiza, riekstu chery a5, aizdares tiggo fl, chevrolet episkā, cheri, cheri tiggo fl, zīmogs chery a5, ķiršu tigo t11, cheri 3 tiggo.

    €16.60
  • Zīmola Nosaukums: NAV

Chery Tiggo FL & vortex Tingo FL remonta rokasgrāmatā kopš 2012. gada izlaišanu, kas aprīkotas ar benzīna dzinējiem sqr481fc (1,8 l) un sqr484f (2,0 L).Izdevums satur instrukciju, sīkāka informācija par automobiļu tehniskās apkopes un diagnostika, remonts un regulēšana motora sistēmām (t.sk.Degvielas iesmidzināšanas sistēmu, samazināt toksicitāti, aizdedzes sākuma un maksas), mehāniskās un robotikas pārvades (MPP un PCP), sadales kārba (t.sk.Pilnu disku savienojumu sistēmas (4WD)), aizmugures rīku, apturēšanu, stūres, daļas, bremžu sistēmu (ieskaitot bremžu sistēmu (ABS)), virsbūves daļas, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām (AC), pasīvās drošības sistēmām (SRS).

Mēs piedāvājam instrukcijas par diagnostiku 8 Elektroniskās Sistēmas: motora kontroles, rcat, 4WD, ABS, SRS, kombinācija ierīces, āra apgaismojums un apgaismojums. 291 traucējumu kodi, kas aprakstīta: P0, P1, B1, B2, B3, C1, C2, u0, U1 un, iespējams, izraisa to rašanos.Kontaktus un procedūras, lai pārbaudītu signālu izejas kontroles vienībām no dažādām sistēmām-pindata ir dota.

Iesniegti 34 detalizētu elektroinstalācijas shēmas (20 sistēmas) dažādas iespējas, lai auto konfigurācija, atrašanās vieta un vispārējais viedoklis par savienotāji, apraksts par pārbaudēm lielākā daļa elektriskās sastāvdaļas.Sadaļā "noderīgas saites", ir atlasīti un sakārtoti saites (kā QR-kodi, un URL saites) uz Interneta resursiem, kas satur visvairāk interesanti un kompetentu informāciju par jūsu auto.

Zero Ati2021-01-19
"Thank you seller all OK!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti