Caurspīdīgs Skaidrs DIY D-pad ABXY Atslēgas SR SL L R ZR ZL Izraisīt Pilns Komplekts Pogas w/ Darbarīki, Remonta Daļas NS Slēdzis Prieks-Con

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: prieks pad, prieks con metāla, gadījumā, prieks con, sl, sr slēdzis, extremerate ps4, prieks con nintendo slēdzis, akumulatora nintendo slēdzis, sullen, extremerate slēdzis, ps5 sony.

    €9.36
  • Modeļa Numurs: Derīgs NS
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS
  • Zīmola Nosaukums: eXtremeRate

Apnicis vecais standarta pelēkā krāsā?Tas ir veids, kā iet!Liels pielāgošanas iespēju DIY entuziasti ar Slēdzi.Izlasīt Pirms Pirkšanas: 1, Tie ir pilns komplekts pogas ar d-pad par NS Slēdzis Prieku Con bez elektroniskās daļas.Konsole, Joycon, korpusa apvalks un thumbsticks nav iekļauti. 2, Ergonomisks D-pad ir saderīga tikai ar eXtremeRate Joycon d-pad, čaulas.Meklēšanas 4000145196001 iegādāties mūsu Joycon d-pad, čaulas. 3, Izņemot Dpad pogu, citas pogas šis komplekts ir savietojams ar oriģinālo JoyCon čaulas. 4, Nepieciešama klientiem, lai uzņemtu papildus Joycon aizstāt oriģinālās pogas.Vajadzīgs klienta ar mērenu elektroniskās iekārtas pieredzi.Saņemt uzstādīšanas video guide par YouTube, meklējot "cTajxu8ZpzI".Ja jums ir kādi jautājumi par instalēšanas procesu, lūdzu, nekautrējieties lūgt mūs.Instalācijas Tips: Uzstādīšanas grūtības pakāpe: Augsta pavadītais Laiks: 3 stundas vai vairāk Pacietības, nepieciešamas: Augsta lēni Iet.Pārbaudīt katru savienojumu.Saglabāt jūsu skrūves organizēta.Skatīties YouTube video par to, kā darīt tā, lai gan, apstājoties un atskaņošana bieži.Ja jums ir salikt Prieks-mīnusi, jūs jābūt apzinās, cik saspringts jums ir pievelkot skrūves kā kas ietekmē to, kā jūsu pogas nospiest.Noņemot Prieks-con ārējā skrūves, pārliecinieties, ka jūs izmantojat Tri-ārējie skrūvgriezi.Jābūt uzmanīgiem, lai izģērbtu 4 ārējā trīsstūris skrūves vai vairāk pievelciet visas skrūves.Ir vairāki ļoti delikāts lentes kabeļi, ka jālikvidē, un plomba.Izmantot pinceti, nevis lielgabarīta pirkstiem visu laiku, lai palīdzētu ar nelielu gabalu to, ka jums būs nepieciešams, lai pārietu uz jaunu lietu.Ņemiet vērā, ka ZR un ZL par Prieku-mīnusi ir pavasara ielādes, tāpēc jābūt uzmanīgiem, atverot.Produkta funkcijas: Ideāls nomaiņa jūsu šķelto vai lipīga Joycon pogas.Pilnībā uzlabot savu Pārslēgties uz ekskluzīvs un stilīgs līmenī.Ergonomisks d-pad taustiņu, var ievērojami uzlabot savu kreiso Joycon funkcijas, perfekts d-pad intensīvas spēles.Izgatavota no premium ABS materiāla, izturīgs un praktisks.Ar matētu caurspīdīgu skaidru krāsu izskatās pārsteidzošs.Komplektācija: 1x A/B/X/Y pogas 1x D-pad 1x Virzienu pogas 1x L pogu 1x R pogu 1x ZL pogu 1x ZR pogu 2x SL pogas 2x SR pogas 1x PH00 skrūvgriezi 1x Y00 skrūvgriezi 33x Skrūves 6x Atsperes Piezīme: konsole, Joycon, korpusa apvalks un thumbsticks nav iekļauti.

75elena992021-01-30
"Very beautiful. But lacked a button to be placed. Button back JoyCon that press to separate the JoyCon body switch. He remained in original color, could be transparent."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti