Jaunu Taktisko M LOK Standarta QD Linga Grozāmos Adapteri Sliedes montējams M lok Dzelzceļa(QD Grozāmos ir Iekļauts) Medību un Šaušanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 7 collu free float handguard, mlok dzelzceļa, handguard keymod, qd linga grozāmos, airsoft apakšdelma, m lok sānu rokturis, Keymod Dzelzceļa, MLOK, m lok dzelzceļa, qd linga.

    €5.72 €10.41
  • Rokasgrāmata Garums: Citi
  • Modeļa Numurs: Linga Grozāmos Adapteris Rail Mount
  • Materiāls: Alluminium sakausējuma
  • Zīmola Nosaukums: Brieža RAGI
  • Rokasgrāmata Tips: MLOK
  • Fit: MLOK
  • Krāsa:
  • Svars: 45g
  • Rail Mount:

Ragi Outdoor products Co.,Ltd ir Ķīnas-ārlietu kopuzņēmums sabiedrība .Mēs esam izveidojuši interneta veikalu, āra medību produktiem.Mēs esam profesionāla medību rūpnīcas un aģents, kas klientiem medību biznesa vairāk nekā 10 gadus.Ar plašu produkti, kas izgatavoti, lai atbilstu jūsu āra prasībām.Mēs piedāvājam plašu kolekcija, medību inventārs un āra rīkiem un pārdod ar visu āra/medības produktiem, kas pārbauda kvalitāti, "BRIEŽRAGI", Nodrošināt vienas pieturas iepirkšanās pakalpojumu, ar labu kvalitāti, nelielu gab un labas cenas.Kāpēc Izvēlēties mūs: 1. Profesionālās rūpnīcas āra rīkiem produktiem. 2. Zīmola atbalstu visas preces ar labu kvalitāti. 3. Pakalpojums: Stock/ Vairumtirdzniecība/ Mazumtirdzniecība. 4. Labs Dizains/ Formas /Kvalitāte. 5. Ātru piegādes laiku. 6. Labs Serviss.

Motīvs: Full Metal, mlok, Viens Komplekts

Paziņojums 1.Lūdzu, sazinieties ar piegādātāju pirmā, ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu.Arī mēs iegūtu lielu atlaidi.no express company ja jūsu daudzums, jūsu pasūtījums ir liels. 2.Ja jūs vēlaties sajaukt pasūtījumus,pls sazinieties ar mums, pirms jūs pabeigt maksājumu, kā mēs varam sniegt jums dažas atlaides. 3.Ja jūsu valsts nav sarakstā, Atopija.lv Ķīnā Pēc Gaisa,pls sazinieties ar mums.Jums vajadzētu vietā, lai citas kuģniecības iespējas,piemēram, EMS,DHL,UPS,Fedex,mēs mainīt kuģniecības maksa ir "Nulle",bet patiesībā,mēs tos izsūtīt pa Pastu Ķīnas Gaisa (Tas parasti aizņem apmēram 15~25 wroking dienas).

Kuģniecības 1.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ir mūsu vēlamais shippig metodi. 2.Mums paziņoja, Ķīna Post Gaisa bezmaksas piegāde. 3.Pls, kas nav sūtīšana pa Pastu Ķīnas Gaisa,dažreiz,tas ir apmēram 30 dienas, lai sasniegtu, lai dažas valstis, piemēram, Brazīlija,dienvidāfrika. 4.Un tur vajadzētu būt 3 līdz 4 dienas pēc darbinieku augšupielādēt tracking#,tāpēc pls nav jāuztraucas. 5.Ja jums atrast numurs nav exsit uz ierēdņa Amatu mājas lapā. 6.Ja mājas lapā teikts gan China Post Air Mail un EMS ir bezmaksas,mēs domājam par Ķīnas ziņu Gaisa pirmais. 7.Procesa laikā ir 1 līdz 8 dienām. 8.Visas preces tiks iepakotas drošu piegādi. 9.Pircējs ir atbildīgs par jebkuru importēti no nodokļiem un maksājumiem, ko iekasē savu valsti. 10. Ja jums nav saņemt preci 30 dienu laikā,lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu.

Atgriešanās Politika 1. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu,jūs varat apmainīt preci.Atpakaļ postenī ir, ir jauns, ar birku un oriģinālā stāvoklī. 2. Pircējs ir jāsazinās ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad saņemts pozīcijas, Bet pircējs ir atbildīgs par papildu kuģniecības maksas.Atsauksmi 1.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu. 2.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma, mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti