Portatīvo Salokāmo Lāpstu Daudzfunkciju Nerūsējošā Tērauda Izdzīvošanas Lāpsta Trowel Dārza Āra Kempings Rīku, Dārza Kopšanas Instrumenti, Dropship

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: amazon locīšanas lāpstu, dārza instruments, silverline locīšanas lāpstu, lāpstu rīks, ax, rapala locīšanas lāpstu, lielu lāpstu, daudzfunkciju lāpstu, saliekams locīšanas lāpstu, vintage locīšanas lāpstu.

    €9.04 €13.48
  • Zīmola Nosaukums: Liplasting
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

raksturīga:

1. Aprīkots ar portatīvo maskēties mēteli, kuru var piestiprināt pie jostas (saprātīgu konstrukcija, maza apjoma, viegli pārvadāt, zinātnes bajonetes dizains)

2. Dažādām vajadzībām, ļoti piemērots kempings, kempings, alpīnisma, izpēte, tūrisms, dārza mājas, zinātniskās pētniecības un citām āra aktivitātēm labs palīgs, ar lāpstu, grābekli, zāģi, nagu slots un citas funkcijas.

3. To var salocīt, maza izmēra un viegli veikt.Pēc tam, kad verot vaļā, viens gals ar lāpstu un otrs ir komisijas maksu.Elastīga, saliekami, rokturis var būt horizontāli un vertikāli, tas ir nepieciešams, āra kempings aktivitātes

4. Izgatavoti no tērauda ar augstu izturību un nodilumu, jums nav jāuztraucas par tās kvalitātes problēmas·

5. Ar kompasa funkcija, tas ir ērti, lai jūs, lai noteiktu virzienu jomā

Specifikācijas:

Materiāls: augstas kvalitātes tērauda

Svars: 400 g

Uzglabāšanas izmērs: 17 * 11 * 5 cm

Paplašināšanas izmērs: 40 * 10 * 12.5 cm

Krāsa: kā parādīts attēlā

Paketē Iekļauts:

1 * inženieris lāpstu

1 * uzglabāšanas soma

Piezīmes:

1-2cm kļūdas var pastāvēt, pateicoties manuāli mērījumi, lūdzu, lūdzu, saprast.Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu.

Mēs jums sniegt labāko produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs atrisinās problēmu ASAP.Paldies, ka tik daudz.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti