Aplauzums Suka Turētājam Akrila Ūdensizturīgs Grims Birste Organizators Kosmētikas Otu Glabāšanas Kaste Ar Vāku Un Bezmaksas Pērles Desktop

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nepievelk putekļus, kosmētiku organizators, kaligrāfija pildspalvu turētājs, kosmētikas komplekts classic, glazūra kosmētikas komplekts, akrila skaidrs aplauzums suka uzglabāšanas kaste, suka organizators ar vāku, jar akrila suku turētājs, suku turētājs ar vāku, ķīnas pildspalvu stends, tauriņš kosmētikas komplekts.

    €8.21 €10.27
  • Stils: Tradicionālā Ķīniešu
  • Modeļa Numurs: Grims Birste Turētājs
  • Izmantošana: Dažādi
  • Forma: KĀRTA
  • Produkts: Medicīnas Komplekts

Funkcijas:

- Viss skaidrs, akrila grims birste turētājs ar vāku ir izgatavota no 5mm bieza premium akrila lai nodrošinātu izturību un ilgstošu izturību.

- Pērle komplimentus estētiskās kosmētikas otu organizators, kā arī efektīvi saglabājot otu, stāvot taisni, un tiek organizēta, lai viegli piekļūt.Tas padara jūsu iedomība vairāk tīru, ērtu un estētisku.

- Turot dažādas personas skaistumu objektus darbvirsmas aizņem mazāk vietas un padarīt jūsu dzīves teritorija sakopta.Get gatavs ātrāk, kad savu mazo uzacu un acu laineri, lūpu zīmuļi, skropstu tuša & lūpu krāsas ir organizēta un viegli atrast rītos!

Specifikācijas:

Izmērs: 10.4*10.4*22.4 cm

Materiāls: ABS + GPPS

Paketē Iekļauts:

1 x Aplauzums Sukas Turētāja

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu, paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti