5GAB Pretestības Joslas Komplekts gumiju, Fitnesa Gumijas Lentes, Gumijas Joslās, kas ir Par Gumiju Komplekts Sporta Jogas Vingrinājumu, Vingrošanas Gumijas Treniņu Jaunas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stulpiņi fitnesa rozā, 3 gabals sporta komplekts sievietēm, huanyu, deguna kurpes, saliekami ūdens pudeli bērniem, zems viduklis īss, sweatpant sievietēm, sporta tops, kāju sports, stulpiņi jogas push up.

    €3.63 €5.19
  • Zīmola Nosaukums: hirigin

【Komplekts 5] Aicina

5 krāsu kodēta datumi dažādām stiept līmeņi: Papildus Gaismas, Viegls, Vidējs, Smags un ļoti Smags.Garums 12" un platums 2" ir viegli, lai saprastu un izmantot.

【Augstas Kvalitātes Materiāls] Aicina

Katrs pretestības joslas ir izgatavotas no 100% dabīgā lateksa (TPE bez maksas), ir izturīgs, elastīgs, un ir lieliski justies.Tie ir būvēts, lai pēdējā.

【Dažādiem Pielietojumiem] Aicina

Cilpas Pretestība Joslās, kas ir bieži izmanto kā alternatīvu vai papildinājumu Joga, Pilates, Stiepšanās Vingrinājumi, Crossfit, Fitness, Ārprāts, Zumba, P90X vai citas apmācības programmas.Bet tas ir arī izmanto daudz Fizikālā Terapija, Atgūšanu vai lai palielinātu Mobilitāti.Piemēram, tas tiek izmantots, gurniem, kāju un ceļgalu traumām, Pēcdzemdību Atjaunošanas vai Rehabilitācija.

【Viegls Un Pārnēsājamo] Aicina

Elastīgas joslas, ir viegls, izturīgs un kompakts, lai jūs varētu ņemt tos līdzi kādā somā vai portfelī iekļauto somiņa.

【Lietošanai Mājās Vai SPORTA zālē] aicina

Mūsu datumi nāk ar somiņa, lai saglabātu jūsu grupa kopā.Nav iemesla uztraukties par zaudēt savu jauno izmantot iekārtas.

Nekustamā attēlus

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti