Riska RC121 Velosipēdu Kabeļu Aizsardzības Gadījumā Universālā MTB Road Bike Shift Bremžu Kabeļu Vadu Līnijas Silikona Aizsargs Gadījumos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: velosipēds kabeļu aizsargs, velosipēds riska, velosipēdu kabeļu aizsargs, velosipēds kabeļu stop, kabeļu hidrauliskās, centerlock rīks, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, riska velosipēdu rīks, gadījumā, ja oficiālais, ducati rāmis plug.

    €3.69 €5.26
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Nosaukums: RISKA Velosipēdu Kabeļu Aizsargs
  • Zīmola Nosaukums: Risks
  • krāsa: Melns,zaļš,sarkans
  • Modeļa Numurs: RC121
  • Materiāls: Silikona

RISKS ir 6 gadu pieredze velosipēdu daļas attīstība (2013-2019).Tā kā zīmols, tika dibināts,RISKS ir vienmēr uzstāja uz kvalitāti pirmais!RISKS ir 3 Pakāpes velosipēdu kabeli, no zemākā uz augstāko: PAMATA

Produktu Ieviešanu-Cpmpare

PAMATA RC120 Lenth:10mm Piezīme: ir mazs tollerance mērījumu ir tikai atsaucei.PAMATA RC120 1.Mīksts silikona gēlu, 2. Vienkārša Struktūra,Zemu Izmaksu; 3.Fit Shift/Bremžu/Naftas Vadu .KONKURENCES RC121 Vadošais groove Vieglāk vītne Lenth:10mm KONKURENCES RC121 1.Importēto Mīksta Silikona Gēlu, 2.Vadošais groove, Vieglāk tothread; 3. Moderns modelis,izsmalcinātu logo , 4.Fit Shift/Bremžu/Naftas Vads , 5.Fluorescējoši zaļš(gaismas versija), unikālo personību.

Gaismas versija!Braukšana ir daudz drošāk!

RISKS ir bagāts projektēšanas pieredzi un neierobežotu radošumu!RC121 kabeļu aizsargcaurules, ir pievienojis fluorescējoši zaļš (gaismas versija),interesantāk un drošāk!Piezīme: Pasīvās luminousshine pēc absorbē gaismu!Stiprākas gaismas, vairāk gaismas.gaismas versija, tikai zaļā!

Augstas precizitātes importē mašīnas, kas garantē augstas kvalitātes silikona.

RISKA balstās uz augstas precizitātes importēta testēšanas mašīnas, lai garantētu augstu" kvalitāti, nevis "par"MUTE".Mēs ticam, ka Tikai Augstas Kvalitātes Produkti Var Palīdzēt Mums Iet Tālāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti