Īpašu Magnētisko Flipper Monētas Tauriņš Monētas Burvju Triki Naudu Burvju Piederumi Posmā Ielā Close Up Komēdija Aksesuāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: magic, v trikiem, pinball pleznas, burvju monētai morgan, burvju triks, viltotu naudu, tukša magnētiskā, monētas burvju triks, fin peldēt, burvju mākslinieks triku profesionālās.

    €2.63 €3.86
  • Zīmola Nosaukums: pa kreisi magic
  • Izmērs: 3*3cm
  • Vecums: 8-11 Gadi
  • Darbības Forma: Close-up Magic
  • Veids: monētas
  • Modeļa Numurs: tauriņš monētas
  • Ir Norādēm: No
  • Materiāls: Metāla
  • Dzimums: Unisex
  • Funkcijas: Viegli Darīt

Magic Nosaukums : Īpašu Magnētisko Flipper Monētas

Produkta Izmērs: 3*3CM

Apraksts: Efekts

Divi pusi dolāru, kas ir brīvi redzams un novieto kreiso roku.Komentējot to, ka svars ir divas monētas, kas ir pārāk smags, burvis dod savu kreiso roku balsts, novietojot tos viņa labajā rokā.Bet diemžēl, viņa labās rokas kļūst noguris, kā arī, tāpēc, lai atrisinātu savas problēmas, viņš mazina slogu par savu labo roku, ar uzreiz, kas izraisīja vienu no monētām, lai maģiski ceļot uz savu kreiso roku...piecdesmit piecdesmit sadalīt.

38443 JUMS VAR PATIKT.....

1).Daži aksesuāri var būt nekādas Instrukcijas

2).Dažas butaforijas tikai Ķīniešu vai Japāņu Instrukcijas.

3).Kādu mācību video Ķīnas, jūs varētu lasīt rīcības

Piezīme:

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ir lēns, un iespējams zaudējis gabalu, tāpēc nav iespējams, lai izvairītos no problēmām starpvalstu tirdzniecību.Labas sarunas ir svarīgi .Lūdzu, neatveriet strīdu uzreiz, pirms kontaktu ar mani.

Es atrisinās jūsu problēmu uzreiz.Ja ne atrisināt, man būs vēlreiz jums jaunu rīkojumu, vai kompensāciju, jums nākamo pasūtījumu (Dot jums kādu atlaidi, lai nākamo pasūtījumu).

Thomraj122021-01-04
"Arrived in a week. Product looks perfect. A little difficult to open the first time but with practice works as described."
Matthewglagrange2021-01-06
"I just received it its took 45 days however i believe that delay caused by USPS "
Santos Erlon2020-11-24
"Super produit"
Exlshanbilalov2020-09-25
"Very good option to start. The rubber is A little bit out of tension so you don't notice the trick, sometimes it even gets hooked, but for the price it has, it's worth it"
Sohailland782020-12-15
"Finish, budlaska, Che 2 cope coins, (adding to the purchase reception), the focus can be Bulo B kind show. There are no such coins in Ukraine. Not complete purchase."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti