Augstas Kvalitātes! Īpašo Black Hands Free Klipu par 3,5 mm Mini Studijas Runas Mikrofons

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: imei atslēgt, mikrofonu rokās bezmaksas stacijas, pastiprinātājs līdzsvaru, maiks pc, microphon mini, k670, dinamiskais mikrofons studio, mac mic, tokyu hands pildspalvas, m3u xxx.

    €10.40
  • Modeļa Nosaukums: OTS005
  • izcelsmes vieta: Guangdong,Ķīna
  • Vienuma Tips: brīvroku mikrofons
  • Zīmola Nosaukums: Ownice
  • Iezīme: Ārējais mikrofons

Augstas Kvalitātes!Melns, neturot to Rokās, Klipa 3,5 mm Mini Studijas Runas Mikrofons

Kuģniecības 1. Piezīme. Parasti apstrādāt pasūtījumus, nākamo 24 stundas pēc tam, kad samaksāts, tas ir labāk jums būs pārbaudīt e-pastus šajā laikā, ja mums ir cita informācija, kas nepieciešama no jums.

2. Mēs nevaram piegādāt uz P. O Box & nevaram piegādāt bez saņēmēja tālruņa Nr.

3. Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese ir tāda pati, kā aizpildīt Atopija.lv kārtībā.

4. Brazīlija klientiem, lūdzu, pasakiet savu nodokļu nav. (CNPJ NĒ.vai CPF NR.) ja izvēlēties DHL vai FedEx.

5. Krievijas klientiem, lūdzam norādīt saņēmēja VĀRDU un uzvārdu.

6. Vācijā un Eiropā klientiem, lūdzu, uzrādīt EORI nr.ja izvēlas "FedEx" Piegāde.

7. Poligons maksa izslēgts, pēc adresēm, kas uzskaitītas Attālos apgabalos, par DHL/Fedex mājas lapā, tiks iekasēta papildus US$35. Importa Nodokli Mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokli, pielāgotu atlīdzību vai muitas kavēšanās.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircēja atteikumu izmaksāt iepriekš nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.Pircējs nevar atteikties no pasūtījuma vai pieprasīt kompensāciju, pamatojoties uz iepriekš minēto iemeslu dēļ.

Atgriešanās un Kompensāciju, Visas preces ir pilnīgi jaunas tieši no rūpnīcas.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad paraksta par saņemšanu.Mēs atmaksāsim vai aizstāt to.

Atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas var atmaksas (izslēgt piegāde, kravu)

Atgriezties 20 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas var aizstāt.

Atgriešanās 1 gads no iegādes brīža, var remontēt.

Tā ir klienta atbildība, lai samaksātu par atgriešanos pastmarkas un nosūtīt preci atpakaļ pie mums.Mēs nosūtīsim atpakaļ pie mūsu izmaksām.

Visu atdevi apstiprina mūsu pēc dienesta darbiniekiem, mēs neesam atbildīgi par jebkuru atgriešanās paketi bez iepriekšēja brīdinājuma.

Nav bojāts atgriežas, būs administratīvās piemērot maksu.Garantija VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija (papildaprīkojuma).

Garantija tiks anulēta no:

(1) Zaudējumus, kurus nodarījis: Liekas valkāt & asaru, netīrumiem, ļaunprātīgi, nepareizas uzstādīšanas vai darbību, nevērību, nelaimes gadījumu.

(2) zaudējumiem, kas radušies nepareiza iepakojuma kad pircēji atgriezto preci pie mums.

(3) Ja objekts tika izjauktas, vai arī remontēts, izmantojot neatļautas personas.Atsauksmi Klienta apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes .

Ja jums ir problēma vai jautājums, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu vai atstājot jebkāda veida atsauksmes.

Visas ziņas, vai arī e-pastu tiks atbildēts vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Mert Kocbas2020-09-11
"The microphone went to Ukraine quickly in 19 days. I used to buy a c500 magnet from this seller. Here, now a special external microphone for I'm her. Its feature in an additional special jumper, which allows it to work correctly. I recommend, purchasing a magnet, immediately together with the nks to purchase this microphone. I still did not have time to install it. As I set, I will complement my feedback. Seller Thank you!"
Momyodos 052020-11-21
"Thank you."
Chriswarren2020-09-15
"Fit in perfectly where I wanted between the top of the windscreen and the roof lining."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti