1.3 collu Displejs Smart Skatīties Sporta Fitnesa Aproce Ūdensizturīgs Touch Pogu Veselības Uzraudzības Skatīties Uz IOS Un Android

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lcd displejs priekš nokia 7, smartwatch, a810 lcd displejs, 31pin displejs, p16, plus smart skatīties, lcd displejs priekš nokia 820, hestia skatīties, smart skatīties zl01, c500 displejs displayer.

    €2.29 €3.88
  • Atpakaļskata Kamera: NAV
  • Akumulatora kapacitāte: 120-180mAh
  • Operatīvā ATMIŅA: <128 MB
  • Mehānisms: No
  • Tīkla Režīms: NAV
  • Veids: Uz Rokas
  • Ūdensizturīgs Pakāpe: Dzīve Ūdensizturīgs
  • Valodas: angļu
  • Sistēma: Android OS
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Zīmola Nosaukums: aiovcocie
  • ROM: <128 MB
  • Funkcijas: modinātājs
  • Vairāki Zvani: No
  • GPS: No
  • Stils: Sporta
  • SIM Karte Pieejama: No
  • Displeja Izmērs: 1.3 collu

Īpašības: Ar lielāku displeju apmēram 1,3 collu, lielāku un skaidrāku teksta un vairāk sensitive touch ekrāna, var izmantot dažādas darbības, piemēram: smart zvanu, atgādinājumi, Bluetooth kameras, soļu skaitīšana, kaloriju uzraudzības, miega uzraudzības, Bluetooth, mūzikas un sirds ritma quick view funkcijas.Touch darbību liels krāsu ekrāns ir gludāka un smart dzīvē ir sācies.

Šī aproce ir izgatavota no rhombus režģu tekstūru.Uz TPU materiāls ir ādai draudzīgas tekstūru, kas ir mīksta un gluda.Viena krūšu dizains ļauj jums atpūsties bez nokrist.Šīs piecas krāsas, kas ir pēc izvēles, un to var aizstāt būs.

Plug-in dizains, plug and play uztraukties-bez maksas.Uzlādes ports nav USB saskarnes.Noņemt rokas siksniņu, un jūs varat tieši iespraust USB vai maksas vadītājs, kas ir viegli un ērti.

Iebūvētas optiskās sirds ritma sensoru, kas pievērš uzmanību, lai jūsu sirds likme izmaiņas 24 stundas dienā, ierakstīt jūsu sirds likmi, katru reizi dzīves kvalitāti programmu, izklāstīt savas sirds ritma un parādīt savu veselību un skaistumu.

APP savienojumu produktu atšķir starp izmantot iesildīšanās, tauku dedzināšana, un sirds uzlabošanas funkcija, atzīmējot datus, kas iegūti ar uzraudzības.Ļaujiet jūs zināt, sirds ritma izmaiņas, par katru laika posmu, plānu, vingrinājumu intensitātei ir pamatoti, un atbrīvot savu sportisko entuziasmu efektīvāk.

Specifikācijas:

Modelis: 116Plus

Valodas: angļu, franču, itāļu, Japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, Vienkāršotā Ķīniešu, spāņu, Tradicionālā Ķīniešu

Ūdensizturīgs: jā

Darba režīms: touch poga

Saderīgās operētājsistēmas: Piemērots Android un IOS

Akumulatora jauda: 150mAh

Gaidīšanas laiks: līdz 10 dienām

Iezīmes: Modinātājs, asins, skābekļa, datums, pulsa mērīšana, ziņu, mazkustīgs atgādinājums, miega vadības un laiks

Paziņojuma veids: Facebook, Twitter, WeChat un WhatsApp

Signāla tips: vibrācijas

APP: Yoho Sporta

Skala forma: kvadrāts

Siksniņas materiāls: silikona siksniņa

Izmērs: aptuveni 260x20mm/10.24*0.79 gadā

Dial izmērs: aptuveni 39.8x39.8x9.6mm/1.57*1.57*0.38 jo

Valkājamas garums: aptuveni 160mm-240mm/6.30-9.45 gadā

Iepakojuma svars: aptuveni 0.096 kg

Iepakojuma izmērs (garums x platums x augstums): par 10.50 x x 8.50 6.00 cm / 4.13 x 3.35 x 2.36 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 * Smart Skatīties

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

1 * Rūtiņu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti