Nerūsējošā Tērauda Gāzes Akseleratora Degvielas Bremžu Pedāļi plākšņu Pad VW Volkswagen Touareg 2019-2020 Auto Dekorēšana, Auto pielāgošanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: par touareg volkswagen, uzlīmes touareg, vw touareg, touareg, 2011. gada touareg, 70mm riteņa rumbas vāciņu, klp touareg, dekoru touareg, G49, elektriskā tailgate vw.

    €24.28
  • Vienuma Tips: Pedāļi
  • Īpašas Pazīmes: non-slip
  • Modeļa Nosaukums: DZ-2278
  • Postenis Svars: 0.5kg
  • Materiāla Tips: Nerūsējošā tērauda un gumijas

Saderīgs Modelis: Volkswagen Touareg 2019-2020

Piezīme:piemērots Kreiso Roku Vadīt auto,kas Nav piemērots Labās Rokas Piedziņas automašīnas.

Materiāls:Augstas Kvalitātes Nerūsējošais Tērauds & Skidproof Plastmasas

Stāvoklis: augstākās kvalitātes un 100% Brand New(Nekad nav Bijis, ko Izmanto vai Uzstāda) Rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas ,labas kvalitātes garantija Krāsa:Kā picture rādīt Izmērs (Apm. ) parādīt Lūdzu, apstipriniet produkta izmērs Var atbilst jūsu ierīci pirms pirkšanas.

Funkcijas: 1.Pieteikums:Dekorēšana un modificēt.

2.Tās uzstādīt viegli AMATNIECĪBAS.

3.Reti dekorēšanas daļas un saglabāt savu auto unikālu un uzkrītošā

4.Izgatavots no augstas Kvalitātes Materiāla, anti-corrosive,korozijas izturība,izturīga,

5.Vienkārša montāža, nav nepieciešams urbšanas vai metināšanas

6.Ideāls auto DIY, ideāls nomaiņa vai dekoratīvās apdares.

Par Kuģniecības 1.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 2.Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-7 darbadienas. 3.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi. -------------------------------------------------------------------------------------------------- ATSAUKSMES PAR 1.Atstāt 5 Star, lai mūs, ja jums patīk produkts.Jūsu apmierinātība ir mūsu lielākais gods.Paldies par jūsu atbalstu. 2.Lūdzu, sazinieties ar mums, Ja jums ir kādi jautājumi.Mēs sniegsim labāko pēc-pārdošanas servisu.Mūsu klientu serviss ir tiešsaistē GMT+8 8 a.m.līdz 12 lpp.m.. 3.Ja jūs vēlaties vairumtirdzniecība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim jums perfektu cenu.Mēs gaidīts, lai izveidotu ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums nākotnē.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti