2/4/6/8 Pack Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Noraidīt Elektronisko Atbaidīšanas Killer Anti Mosquito Kukaiņu Repelent Rejector ASV Dropshipping

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: prusaks inde, prusaks atvairīt, prusaks killer pulveris, kaitēkļu atvairīt, anti mosquito āra, killer spider, pret pelēm, pret kukaiņu, pret odu lampas, atvairīt kukaiņu.

    €5.66 €9.44
  • Nominālo Spriegumu: 100-240V
  • Festure: Bug Noraidījumu Killer
  • Kontaktdakšas Tips: ASV/ES/UK Plug
  • Usage2: Grauzēju repeller, kaitēkļu kukaiņu noraidīt, Moskītu Repeller
  • Daudzums: 2/4/6/8 Pack Kaitēkļu Repeller, Nosūtīt, Kā Jūs Izvēlēties
  • Kategorijas: Ultraskaņas Kaitēkļu Atbaidīšanas Noraidīt
  • Kaitēkļu Tips: Hornets
  • Dropshipping/vairumtirdzniecība: Atbalsts
  • Piemērots: Māju, noliktavu, veikalu, viesnīcu, slimnīcu, biroju, graudu glabātavas, utt.
  • Piemērošanas Diapazons: 120-150 Kvadrātmetru
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Odu atbaidīšanas, mosquito killer lampas, kukaiņu killer
  • Atbaidīšanas Veids: Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers

2/4/6/8 Pack Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kukaiņu Atbaidīšanas Killer Anti Mosquito Kukaiņu Repelent Rejector ASV Dropshipping Viegli uzstādāms: Vienkārši pievienojiet to, lai mājsaimniecības kontaktligzda vertikāli.Šī iekārta būtu uzstādīta 80-120cm augstāk no grīdas.Ne radiācijas, ne ķimikālijas, nav toksisks, bez smaržas un bez trokšņa.Tikai braukt kaitēkļiem prom bez nogalinot tos,videi draudzīgu un humānu risinājumu, lai uzturētu kaitēkļu prom no mājām.Izbaudiet mierīgu & kaitēkļu-bezmaksas cieši gulēt bez jebkādas bažas par troksni.Drošu un videi labvēlīgu: elektroniskās kaitēkļu atbaidīšanas ir paredzēta vides aizsardzības un 100% drošs cilvēkiem un mājdzīvniekiem.Plašs pielietojums: kaitēkļu atbaidīšanas var plaši izmantot mājās, noliktavu, veikalu, viesnīcu, slimnīcu, biroju, graudu glabātavas, utt.Kā tas darbojas: Šis ultraskaņas kaitēkļu repeller izmanto jaunāko mikroshēmu, lai palielinātu intensitāti ultraskaņas viļņu, lai labāk izjaukt un kairina nervu sistēmu no kaitēkļiem, kas var efektīvāk vadīt peles, žurkas, prusaks, skudras, kukaiņi, zirnekļi, kukaiņi, odi, kukaiņiem, grauzējiem, mušas, blusas un vairāk kaitinošas kaitēkļiem prom no mājām.Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā repeller ir paredzēts lietošanai tikai telpās.Specifikācija: Tips: Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Krāsa: Balta Materiāls: Liesmu slāpējošs, ABS Kontaktdakšas Tips: US Plug/ES Plug Spriegums: AC 90V-250V Frekvence: 50-60Hz Jauda: ≤3W Portect Diapazons: 120-150 Kvadrātmetru Ultraskaņas atbaidīšanas frekvence: 22-50KHz Darbības Temperatūra: 0-40℃/32-104℉ Izmērs: 10.2*6.2*3.5 cm(aptuveni) Vienības Svars: 78g Paketi, Ieskaitot: 2x VAI 4x VAI 6x VAI 8x Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller (kas Nosūtīta Kā Jūs Izvēlaties.) LIETOTĀJA ROKASGRĀMATA: 1. Ar repeller būtu VERTIKĀLI uzstādītas pie 80-120cm augstāk no grīdas.Vienkārši pievienojiet to strāvas kontaktligzdai. 2. Sarkanā gaismas DIODE apgaismo, kas norāda, ka ierīce darbojas.Šī repeller būtu jāizmanto, iekštelpu tikai. 3. Lai palielinātu veiktspēju, jums vajadzētu izmantot vairākas repellers lielās telpas vai noliktavas. 4. Pirmajās dienās, izmantojot repeller, tas ir normāli, lai redzētu vēl vairāk kaitēkļi parādās jūsu mājās.Nav panikas!Tie ir tikai mēģina kustēties ārā no mājas. 5. Lai nodrošinātu vislabāko efektu ierīces, instalēt repeller prom no skaņu absorbējošu materiālu, piemēram, paklāji, grīdas paklāji un aizkari, cik vien iespējams.Pārliecinieties, ka nekādu šķēršļu infront no repeller 1 metru. 6. Netīriet ierīci ar mitru drāniņu.Ja nepieciešams, izmantojiet sausu un mīkstu drānu tīrīt. 7. Nenometiet ierīci, vai streiks pārāk grūti. 8. Ieteikts istabas temperatūrā, lai lietotu ierīci ir 0-40℃/32-104℉ Piezīme: 1. Pēc plug in, repeller vajag apmēram 10 minūtes, lai darbs.Tas nav atvairīt kukaiņus nekavējoties. 2. Pls pārbaudīt, vai kontaktdakša specifikācija, kas jums nepieciešams.Sazinieties ar mums, ja pārpratumiem.Paldies.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti