7Pcs Jaunu Interjeru Dekoratīvās Chrome, Lifts, Durvju Loga Slēdzi, Poga Vāka Apdare Toyota RAV4, Corolla Yaris 2006 2007 AYGO Verso

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sejas lifts, logo toyota rav4 "eiropa 2020", toyota corolla, toyota rav4, grīdas toyota 86, kontroles toyota sienna, rav4 2009 2012, toyota verso 2010, toyota aygo, toyota rav 4 2008.

    €3.38 €3.98
  • Modelis: Durvju Lifts Loga Slēdzi, Poga Vāka
  • Postenis Augstums: 0inch
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC
  • Modeļa Nosaukums: Desmit tūkstoši viens simts septiņdesmit pieci
  • Objekta Garumu: 0inch
  • Materiāla Tips: ABS Chrome
  • Automašīnas Modelis: Toyota RAV4, Corolla AYGO AVENSIS Verso YARIS/VITZ Auto Daļas
  • Vienuma Tips: Interjera Fasonēti Izstrādājumi
  • Postenis Svars: 5g
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Objektu Platums: 0inch

7Pcs Jaunu Interjeru Dekoratīvās Chrome, Lifts, Durvju Loga Slēdzi, Poga Vāka Apdare Toyota RAV4, Corolla Yaris 2006 2007 AYGO Verso

Apraksts :

daudzums:7pcs uz set

materiāls:abs chrome

automobiļu ražotājs:toyota

auto modelis:Toyota RAV4, Corolla Yaris 2005 2006 2007+

Motīvs:

3M automobiļu dubultā sānu lentes

Ideāls fit, viegla montāža

Segtu esošās skrambas un pasargā savu auto no nākotnes pirkstu nagus, atslēgas, skrāpējumiem, utt...

Rotā automašīnas ārēju izskatu, padarīt savu auto īpaši un unikāli

Nekad nerūsē, spoži kā spogulis

Kā Samaksāt?

1.Mēs vienkārši pieņemt alipay par Atopija.lv, jūs varat maksāt ar kredīta grozā, tā nav problēma.Kā mēs zinām,alipay ļauj jums nosūtīt maksājumu ātri un droši tiešsaistē.

Kā nodrošināt?

Mēs tikai kuģis objektu uz adresi Atopija.lv.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un uzdevums.Ja jūs vēlaties, mēs nosūtīsim citu adresi, lūdzu, mainīt pareizu adresi Atopija.lv, pirms jūs maksājat.

Par Nodokļiem un Muitošanas Maksas

Kā mēs zinām,nodevām un muitas nodoklis ir jāmaksā par katru preces, ja prece ir atvērts un pārbaudīts ar muitas jūsu valstī.Mūsu cena nav iekļauta Pienākumus, Vērtības Nodokļiem, Muitas formalitāšu nodevas un citas Maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pasūtījuma.

Ja prece atgriežas pie mums, jo pircējs atsakās maksāt tiem nodevas,kuras mēs nevaram nosūtīt to jums vēlreiz, ja vien pircējs aizpilda šo maksu.

Ja jūs vēlaties mums palīdzēt jums samazināt muitas nodevas, lūdzu, sazinieties ar mums, un mums pastāstīt, cik daudz vērtību ir jānorāda rēķinā.tad mums būs darīt, kā, ko jūs teicāt.

To, kā uz ceļa?

Mēs piedāvājam kuģniecības numuru, lai jums pēc tam, kad mēs nosūtīt objektu, lai jūs.jūs varat sekot šī kuģniecības numuru 3-5 darba dienas vēlāk-Ķīnā, Pēc mājas lapā.Tas ir teikt, ka mēs esam nosūtījuši šo posteni, lai jūs.Jūs arī varat sekot šī kuģniecības numuru Post lapā jūsu valstī pēc tam, kad šis postenis ir pa kreisi ķīnas muitas.Ja konstatējat, ka jums nevar izsekot šo piegāde numuru post lapā jūsu valsti, varbūt post office nav augšupielādēt kuģniecības informācija, kas mājas lapā, vai arī tas ir atlikts, lai augšupielādētu,bet tas joprojām kuģniecības tagad.Neuztraucieties, neko.

Kā atgriezt?

Mēs pieņemam, lai atgrieztu šo objektu, ja jums nepatīk, ka pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Bet jums vajadzētu maksāt kuģniecības izmaksas, ja jūs to nosūtīt atpakaļ.Mūsu atgriešanās adrese ir rakstīts par Atopija.lv, tāpēc, lūdzu, sūtīt preci atpakaļ, lai mūsu pareizu adresi.Ja jūs nevarat atrast to, lūdzu, sazinieties ar mums,tad mēs sniegsim jums informāciju par mūsu adresi.

Kā kompensāciju?

1.Mēs atmaksāsim PILNU jūsu maksājumu ar NAV ATTAISNOJUMS, ja jūs nevarat saņemt šo preci beigās.

2.Mēs atmaksāsim PILNU jūsu maksājumu wiht NAV attaisnojums, ja šis objekts ir bojāts, vai bojāta piegādes procesu.

3.Mēs atmaksāsim PILNU jūsu maksājumu wiht NAV attaisnojums, ja šo preci nav iespējams izmantot, arī, bet, lūdzu, aprakstiet, kāpēc tā netiek izmantota, arī ar foto un video pirmo reizi.

Kā nosūtīt?

Ja jūs nevēlaties mums atmaksāt jūsu maksājumu, jūs varat uzdot mums nosūtīt jaunu, lai jūs uzreiz, tā nav problēma.Mēs esam priecīgi darīt, līdz esat apmierināts.

Ja tas ir grūti, lai jūs, lai saņemtu asv dolāru maksājumu no ārzemēm,jūs varat uzdot mums apvainoties jaunu,tad mēs dos jums jaunu izsekošanas skaits.Tā nav problēma.

Atsauksmes

Vai jūs varētu sniegt mums labas atsauksmes un Pilnu 5 zvaigžņu aptuveni apraksts,jūras transports,komunikācijas, ja jums ir apmierināti.

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz,mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad mēs to lasītu.

Ja jūs objekts ir bojāts,bojāta, un nevar tikt izmantota arī,lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz, tad mēs atmaksāsim jūsu maksājumu vai nosūtīt jaunu, lai jūs, ja vēlaties.

Lilpellino2020-10-12
"It looks good but sadly it doesnt fit in my Toyota corolla verso"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti