Oficiālais Oneplus 8T Telefonu Gadījumā Aizsardzība Attiecas Uz OnePlus 8T Gadījumā Nekustamā Sākotnējā Smilšakmens Silīcija Neilona Oglekļa Buferi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pad oneplus 8t, onepluse 7 pro gadījumā, doks sony, goldway, oneplu, 8t gadījumā, atrast x2, oneplus 8t pro, 8t oneplus, 865 snapdragon.

    €11.07 €15.60
  • Dizains: Caurspīdīga
  • Zīmola Nosaukums: Oneplus
  • Veids: Aprīkots Gadījumā
  • Saderīgu Zīmols: Oneplus
  • Izmērs: 6.5
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Lieljaudas Aizsardzība

Klasiskās pārveidojies

Baudīt stilīgu aizsardzību ar mūsu mūžīgas Smilšakmens apdari.Nemanāmi apvienoti ar augstas precizitātes inženierijas dizains ar ērtu roktura polimēra materiāls, gadījumā nodrošina uzkrītošā flair ar vieglu piekļuvi pogas, lai kur jūs dotos.

Pagājis ar peld krāsas

Ar OnePlus 8T Smilšakmens Buferi Gadījumā ir pieejamas divas košas krāsas, lai padarītu jūsu tālruņa izceļas: Smilšakmens Melna un Zila.

Stils re-imagined

Futūristisks OnePlus 8T Quantum Buferi Gadījumā ir speciālā, lai demonstrētu mūsu slavenākajiem vizuālais noformējums, lai datumu.Drosmīgi un stilīgi, tāpat kā jūsu OnePlus 8T, veikt stilu, lai nākamo līmeni ar krāsu shēma perfekti pieskaņotu Akvamarīns Zaļā OnePlus 8T.Pievienot lielisku triecienu aizsardzību un maksimālu personību, lai jūsu OnePlus 8T ar Quantum gadījumā.

Sajust inovāciju

Izgudrojuma plates motīvs ir svarīgākais līdzeklis, uzsverot bezkompromisa jauda un inovācijas iekšā OnePlus 8T.Ar caurspīdīgu gadījumā dizainu, radot spilgtu un stilīgs efektu, šī gluds gadījumā ir burtiski out-of-this-pasaules.

Next-gen ir tagad

Ar OnePlus Quantum Buferi Gadījumā, sniedz galīgo pieredze tehnoloģiju entuziasti.Ar to viegli grip faktūru, uzlabota triecienizturība un valdzinošs estētisko, spēcīgu lietu ir ideāls ceļojumu biedrs, lai jūs un jūsu OnePlus 8T.

Minimālisma stilā, maksimālo aizsardzību

Daudzgadīgo mīļākie, ir mūsu paraksts Karbon Buferi Gadījumā nodrošina uzticamu klauvēt un ietekmi pretestības ietvaros gluds ārējais apvalks.Ietin ietvaros zema profila veidlapu faktors, lai tuvāk fit, tas ir viegli uz acīm, kā arī savu roku.

Smagsvara Veiktspēja

Viegls OnePlus 8T Karbon Buferi Gadījumā piedāvā maksimālu malas uz malu aizsardzība bez lūzuma svari.No skrāpējumiem, pilieni, un pirkstu nospiedumi, saglabājot jūsu OnePlus meklē tīrs un svaigs, bez piepūles.

Nevainojama kvalitāte

Perfekta kombinācija modernie materiāli pārī ar precizitāti samazinājumu, lai nodrošinātu lielisku taustes saķeri un pilnīgu mieru.No stilīgs estētiku tās atbilst faktūru, OnePlus Karbon Buferi Gadījumā ir jums segtas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti