YMW itālijas Alcantara Case for Samsung Galaxy S20 Ultra S20+ Plus S10 5G Luksusa Biznesa Zamšādas Mākslīgās Ādas Telefonu Gadījumos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: h s10 gadījumā, galaxi s20, zīmola luksusa sieviete, alcantara ādas, samsing galaxy s20 gadījumā, s20 ultra samsung, s10 bat, lg k11 tālruni, tui samsung galaxy s10, gadījumā, s21.

    €26.09 €36.23
  • Pogu Materiāls: Alumīnija Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgas Samsung Modelis: Galaxy S20 Ultra
  • Dizains: Vienkāršā
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Veids: Puse-ietin Gadījumā
  • Funkcijas: alcantara gadījumā
  • krāsa: zaļa, melna
  • Materiāls: Itālijas Importēto Alcantara

Par krāsu atšķirība

Jo spilgtumu apkārtējās gaismas un ekrāns ir atšķirīgi, krāsas jūs redzat, var būt dažādi, Tumši pelēks(Tuvu melns, ne melns) Ja tu nevari to pieņemt, tas nav ieteicams pirkt

Lūdzu, skatiet krāsa produkta video ↓

Apraksts

Saderīgs ar Samsung Galaxy S20 Ultra Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10e Samsung Galaxy S10+ YMW Luksusa Alcantara Gadījumā ir brīnums dāvana jūsu ģimenei un draugiem.

Par Materiāla

Izgatavota no premium un izturīgs itālijas importēto Alcantara materiālu, tāda paša materiāla kā luksusa sporta auto interjera,privātās jahtas interjeru...Ar YMW Alcantara Segtu dod savu viedtālruni, stila un aizsardzību, ko tas pelnījis.Ja jūsu rokās ir svīšana daudz, tas ir ieteicams iegādāties "Tumši pelēka"

Funkcijas

1.Elegants, augstvērtīgs izskats, lai parādīja savu labo garšu.Atšķiras no parasto krāsu izvēli; Atšķiras no parastā produktu tirgū. 2.Augstas kvalitātes tekstūra un mīkstas ādas sajūta: Ērti justies, un ar labu hydrophobicity, bez deformācijas. 3.Vieglāk montāža un demontāža, bez skrāpējumiem, lai tālrunis. 4.Ātri, siltuma izkliedi. 5.Spēcīga nodiluma izturība un izturība. 6.Izsmalcinātu un upscale dāvanu. 7.Atbalsta bezvadu uzlādes. 8.Pielāgotus pakalpojumus, kas pieejami. 9.Mazgājams materiāls: tad, Kad lieta ir traipu, var izmantot istabas temperatūras ūdeni, lai būtu vienkārši labs, to apkope ir vienkārša.

Iekšpusē un ārpusē, 2 slāņi, Alcantara materiāla finiera sajauc nemanāmi premium PC, lai aizsargāt jūsu tālruni no triecieniem.Lai jūsu tālrunis ir ieskauj greznība.Precizitātes caurumošanas padara jūsu telefonu gadījumā perfektu fit jūsu tālruni.Metāla skaļuma pogu & switch pogas, precīzi jutība piedāvā spēcīgu nospiediet atsauksmes; ieliektiem dizains ļauj jūsu kamera visu apkārt.Precīza griešanas dod labāku nepievelk putekļus efektu.Metāla rāmis ir 2mm lielāks, nekā kameru, lai aizsargātu kameru no skrāpējumiem.Pogas un kameras detaļas ir izgatavotas no alumīnija sakausējuma.Papildu apšuvuma tehnoloģijas uz virsmas givs ar upscale izskatu.

Piezīme

*Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties, ja jums ir kādi jautājumi, lietojot mūsu produktu, mūsu Klients Komanda strādās, lai jums, cik ātri vien iespējams; *Mēs zinām, ka, ja jūs varētu dalīties ar jūsu jūtas par mūsu produktiem, ar citiem pircējiem, atstājot pārskatīt vai atgriezeniskā saite; *Visi attēli ņemti ar faktisko paraugu.Tur varētu būt nelielas krāsu atšķirības, jo spilgtumu un kontrastu dažādos displeji;

Muitas deklarāciju veidlapu importēti audumi no Itālijas

Attēls uzņemts ar iPhone

Luis 01 Enrriuqe2020-09-28
"The cover is chic, I recommend it to everyone, it sits very well in the hand, it looks expensive"
Ilya Yazykov2020-08-31
"Very fast shipping! The item is wonderful! I recommend!"
Yamidani2020-12-24
"The quality is very excellent, but in life the green is not so saturated than in the photo."
Dsnelv01hk2020-10-16
"Great case. It's worth your money. Liked the DPD-came for a week"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti