Bling Bling Luksusa Bērnu zīdaiņu mierinātāji Par Čigānu Romu Ceļotājiem, Karogu Druka Čigānu Motīvu, Zīdaiņu Jaundzimušā Manekenu Dzelksnis Chupeta de bebê

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zīdaiņu kopšanas komplekts, hugs bērnu bērniem, ktm lelles, ccc krējums, ceļojumu tēma puse brauciena laikā, miyocar zīdaiņu mierinātāji, cilvēka manekens, vilnas jumpsuit ar rāvējslēdzēju, babi, zīmola karogs.

    €9.36 €15.60
  • Veids: Bērnu, Zīdaiņu Mierinātāji
  • Modelis Tips: ĢEOMETRISKAS
  • Izmērs: S/M/L
  • Modeļa Numurs: BP-116
  • Vecums: > 0 mēneši
  • Iepakojums: Aprīkojuma kombinācijas
  • Materiāls: PP+Silikona+Rhinestone/BPA Brīvs
  • Dzelksnis: Ortodontijas tips
  • Materiāla Funkcija: PVC Bezmaksas
  • Iezīme: BlingBling
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Bling Bling Luksusa Bērnu zīdaiņu mierinātāji Par Čigānu Romu Ceļotājiem, Karogu Druka Čigānu Motīvu, Zīdaiņu Jaundzimušā Manekenu Dzelksnis Chupeta de bebê

Funkcijas: 1. Šis kristāla rhinestone zīdaiņu mierinātāji ir pilnīgi apdullināšanas un krāšņs, ka pievērsīs uzmanību un patiešām padarītu jūsu mazuli centrā atrakcija. 2. Ortodontijas zīdaiņu mierinātāji paredzētas dabas dobuma attīstību, ievēro dabisko attīstību mazuļa zobus un smaganas. 3. Garša un smarža bez silikona knupis padara vieglu pāreju no zīdaiņu mierinātāji, krūts un pudele.Paketē Iekļauts: 1 gab zīdaiņu mierinātāji + 1 gab zīdaiņu mierinātāji Ķēdes Kāpēc izvēlēties ortodontisku zīdaiņu mierinātāji?Ortodontijas ostomijas ir izstrādāti, lai novērstu zobu neatbilstību un ortodontijas problēmas vēlāk dzīvē.Tas ir vieglāk, lai bērns pārtrauktu zīdaiņu mierinātāji, nevis izmantošanai, lai apturētu īkšķa zīšanas.

Biežāk UZDOTIE jautājumi: Kas ir izmēru par šo zīdaiņu mierinātāji?Mēs esam 0-6 Mēneši, 6-12 Mēneši, 12-18 Mēneši.Kā tīrīt šo zīdaiņu mierinātāji?Visi ostomijas vai klipus, kas satur rhinestones nedrīkst iegremdēt ūdenī.Nekādas trauku mazgāšanas, mikroviļņu krāsns.Ja ir nepieciešams, tikai vāra dzelksnis daļa.Būs rhinestones par zīdaiņu mierinātāji nokrist?Mūsu Bling Ostomijas un zīdaiņu mierinātāji Klipi ir augstākās kvalitātes, stingri piestiprināts ar netoksisku līmi.Kad mazulis ir iespēja mest, košļāt vai sabojāt produkta, pastāv iespēja, ka kristāls var atraut.Pieaugušo uzraudzība ir nepieciešama.Parasti ir sūtījumu pasūtījums tiks izsūtīti ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Lai pielāgotu kārtību, tas būs nepieciešams 7-10 darba dienas.Ja jums tiešām ir nepieciešams, lai steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums.Atopija.lv standarta piegāde nav ieteicams!Ja jums nav saņemt sūtījumu noteiktajā aizsardzību laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu.Atgriešanās politika, Ja ir kāds zaudējumiem piegādes laikā, vai defektiem, kas par zīdaiņu mierinātāji, lūdzu, sazinieties ar mums, parādot fotoattēlus.Lūdzu, nedod slikts feedbacks vai atvērt strīdu uzreiz, mēs sniegsim jums labs risinājums.

Kingcrunchbite2020-12-10
"All perfect and I arrive in the agreed time"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti