FUJI Spoles sēdekļa T-DPSKN20 sertificēta preces Grafīta Spoles Sēdeklis - T-DPSKN20 --makšķeri Ruļļa Sēdekļa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zivju stienis, Alumīnija Spoli, spoles, makšķerauklas spoles, fujifilm instax mini 11 grāmata, adebaran zvejas spoles, zvejas spole sougayilang, fuji spoles sēdeklis, remonts stieņa galu, fl spole, FUJI.

    €14.20
  • Ķermeņa Krāsa: melns
  • spriegošanas krāsa: Skaida
  • Kategorijas: Lure Stienis
  • Modeļa Numurs: T-DPSKN20
  • Cietība: GRŪTI
  • Pozīcija: Upes
  • Materiāls: GRAFĪTA
  • Zīmola Nosaukums: NooNRoo

Ruļļa atrašanās vieta : T-DPSKN 20

Ja jums ir lielu pasūtījumu , lūdzu, sazinieties ar mūsu darbiniekiem .Mēs apsolām: Vairumtirdzniecība jābūt augstas kvalitātes un zemu cenu

Piegāde kavēšanās & Izsekošanas numuru

1. Izsekošanas numuru tiks nosūtīta jums pēc tam, kad mums ir nosūtīti jūsu pasūtījuma.Ja ir kāda aizkavēšanās, tā var būt, ko izraisa slikti laika apstākļi, vai custom pārbaudes.Ja jūs joprojām nevar saņemt vienību 25DAYS, pls sazinieties ar mums.

2.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūs iegūtu vēlamo produktu, cik drīz vien iespējams.Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu produktu dēļ kuģniecības kļūdu, lūdzu, sazinieties ar mums apmaiņu vai kompensāciju.Ja tas ir bojāts , lūdzu, atsakās pieņemt un sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.

3.Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi.Lūdzu, sniedziet mums savu pilnu adresi, Tālruņa numuru un pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un uzdevums.

Atgriešanās Politika: Nosacījums pārdošanas maksājumu, būtu jāiesniedz 3 dienu laikā no beigām izsoles.Visus nav jāmaksā pretendentam tiks ziņots.Produkti bez kvalitātes problēmu nevar kompensāciju.Produkti ar kvalitāti problēmu, 7 dienu laikā var atgriezt internetā.Produkti ar kvalitāti problēmu, 30 dienu laikā var nosūtīt atpakaļ, un to aizstāj.Produktus ar kvalitātes problēmu 1 gadu, var tikt atpakaļ un labot.

·Paziņojums: Lūdzu, saglabāt to labā stāvoklī, un klientam ir jāmaksā par atgriešanās kuģniecības, paldies:)

KATRS PRODUKTS IEGUVA 12 MĒNEŠU GARANTIJA!!

Atsauksmes Politika: Klientam vienmēr NAV.1, Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem un saprotu bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas,..Mēs cenšamies atbildēt uz visiem e-pastiem, kā ātri vien iespējams, bet sakarā ar augsto e-pasta apjoms, tas var aizņemt laiku, lai mēs varētu atbildēt.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību!Sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvu, mēs atradīsim risinājumu, lai atbilstu jūsu prasībām un vairotu apmierinātību.Jo daži ISP SUROGĀTPASTA filtru uzstādījumus, iespējams, nevarēs saņemt mūsu e-pasta atbildes; ja jums ir problēmas saņemt mūsu e-pastu, jums var būt nepieciešams izmantot citu e-pasta kontu, sazinieties ar mums. ·Ja jūs esat neapmierināts ar objektu jebkura iemesla dēļ 3 dienu laikā par preci saņemot, jūs varat atgriezties to kompensāciju(atskaitot shippng).

Darba Laiks:

Mūsu Darba Laika

Ķīna Laiks

ASV klusā okeāna piekrastes laika)

Sākt

Beigas

Sākt

Beigas

Pirmdiena

PLKST 9:00

PM 18:00

Svētdiena

PM 17:00

Pirmdiena

ESMU 2:OO

Otrdiena

PLKST 9:00

PM 18:00

Pirmdiena

PM 17:00

Otrdiena

ESMU 2:OO

Trešdiena

PLKST 9:00

PM 18:00

Otrdiena

PM 17:00

Trešdiena

ESMU 2:OO

Ceturtdiena

PLKST 9:00

PM 18:00

Trešdiena

PM 17:00

Ceturtdiena

ESMU 2:OO

Piektdiena

PLKST 9:00

PM 18:00

Ceturtdiena

PM 17:00

Piektdiena

ESMU 2:OO

Sestdiena

No Nodokļa

Piektdiena

Sestdiena

Svētdiena

No Nodokļa

Sestdiena

Svētdiena

Laikā, darba laika ,mēs varam sniegt jums ātri atbildēt.Ja mēs esam ārā no darba ,lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi, un ievērojama, lai dotu mums mazliet vairāk laika ,nevis tikai atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, bez komunikācijas ,paldies par jūsu sadarbību !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti