Coque uz Lietu Samsung Galaxy S6 S7 S8 S9 Plus Malā Piezīme 8 9 S9Plus S8Plus Ar Luksusa Mirdzēt PU Rāvējslēdzēju maisā Flip Maciņš

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 2017 gadījumā samsung galaxy j5, aligators vāciņu, dower mani, gadījumā vivo y85, domofon, s9 siksna, samsung galaxy a6 sm a600fn, note9 siksna, galaxi s7, samsung rāvējslēdzēju.

    €7.11 €7.41
  • Iezīmes 1: Ar Mobilā Tālruņa Siksniņa
  • Funkcijas 2: Ar Magnētu
  • Funkcijas: IMD Lāsumiem Mirdzēt Flip Maciņš Gadījumā
  • Funkcija 1: Stenda dizainu
  • Stils: Modes Āda Flip Maciņš Gadījumā Ar Rāvējslēdzēju maisā
  • Zīmola Nosaukums: Phineed
  • Mazumtirdzniecības Iepakojumā: Jā
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes a+++++
  • Izmērs: 4.0-6.3 inch
  • Dizains: spīdums
  • Jaunas Preces: 2019 jaunas
  • krāsa: Sudraba, Rožu Zelta, Zelta, Melns, Violets, Roseo
  • Saderīgas Samsung Modelis: Galaxy S8
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Galvenais Materiāls: Mīksto TPU + Augstas Kvalitātes Mākslīgās Ādas
  • Veids: Carcasa Fundas Coque Capa Hoesje Samsung
  • Funkcija 2: Karšu Īpašniekiem

1).Produkta Nosaukums: IMD lāsumiem Spīguļi, Multifunkcionāla maks Flip Case.

2).Lieliski piemērots Samsung S, Piezīme un iPhone Sērijas . [ Samsung S6] fit Samsung Galaxy S6 G9200 (5.1 collu); [ Samsung S6 Malas] fit Samsung Galaxy S6 Malas G9250 (5.1 collu); [ Samsung S7] fit Samsung Galaxy S7 G9300 (5.1 collu); [ Samsung S7 Malas] fit Samsung Galaxy S7 Malas G9350 (5.5 collu); [ Samsung S8] fit Samsung Galaxy S8 G9500 (5.8 collu); [ Samsung S8 Plus] fit Samsung Galaxy S8 G9550 (6.2 collu); [ Samsung S9] fit Samsung Galaxy S9 (5.8 collu); [ Samsung S9 Plus] fit Samsung Galaxy S9 Plus (6.2 collu) [ Samsung Note 8] fit, Samsung Galaxy Note 8 N9500 (6.3 collu); [ par Samsung 9. Piezīme] fit, Samsung Galaxy Note 9 (6.4 collu); [ iPhone XXX ] pielāgots iPhone sērija (4.0-5.8 collu). 3).Krāsa: Sudraba, Rožu Zelta, Zelta, Melns, Violets, Roseo utt. 4).Kvalitātes Nodrošināšanas: Visas preces pārbauda QC pa vienam un 100% kvalitāte ir laba, pirms to nosūtīšanas.

5).Visi produkti jauns stāvoklī, ar labu iepakojumu.

Cienījamais klients, lūdzu, izvēlēties pareizo Mobilo Telefonu Modeli un Krāsu jūs vēlaties iegādāties (no materiālu un krāsu variantiem ).

Paldies!

Zemāk detalizēti parādot attēlu šajā lapā ir tieši tas, Samsung Galaxy S9, tāpēc, kad pasūtījumus citu tālruņu modeļiem, tas, iespējams, ir dažas atšķirības no detaļu bildes parādīt .Bet mēs garantējam, ka stils un kvalitāte ir tāda pati kā uz bildes rāda.

1. Visi vienumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņemam pārbaudīt maksājumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adresi. 2. Vienumus var tikt nosūtīti pa DHL , FEDEX , UPS , vai EMS Pastu Ķīnas Gaisa Pastu pēc jūsu izvēles.Un piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķiem un citus faktorus; parasti tas var aizņemt pēc darba dienu laikā.Kuģniecības Metodes Piegādes Laiks (Atsauce Tikai) DHL Par 3-7 darba dienu laikā FEDEX Aptuveni 3-7 darba dienu laikā EMS Aptuveni 8-15 darba dienu laikā ePacket Par 5-15 darba dienas, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu Par 18-45 3 darba dienu laikā. Ja prece nav iestatīta kā piegādes metodi jūs vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums.

1. Visi produkti ir ar 3 mēnešu garantiju.Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un to sākotnējā stāvoklī (Oriģinālās Uzlīmes un Oriģinālais Iepakojums). 2. Visus produktus mēs piedāvājam, ir augstas kvalitātes.Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar defectives vai nepareizi-nosūtīti priekšmeti, lūdzu, veiciet tālāk minētās darbības: 1. Solis. E-pasts mums 7 darba dienu laikā vai tērzēšanas ar mums, izmantojot Tirdzniecības Vadītājs, stāsta mums, ko sīks defekts ir un piedāvā mums savu kārtas numuru.2. solis. Sūtiet mums fotogrāfijas defectives ar oriģinālo iepakojumu, ar ko mēs, salīdzināt attēlus, kas uzņemti pirms to nosūtīšanas.3. solis. Atpakaļ uz posteņiem, lai mums ar sekošanas numuru.

1. Lūdzu, sniedziet mums 5-Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jūs esat apmierināti ar mūsu produktiem.Mēs būsim ļoti pateicīgi par šo. 2. Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu preces vai pakalpojumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas un piedāvāt jums vislabāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti