4.5 L 110/220V Elektriskā ULV Fogger Smidzinātājs Moskītu Aukstā Miglošana Spray Ultra-Low Jaudas Fogger Dezinfekcijas Miglotāja Mašīna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ūdens dezinfekcija, miglas lukturi led, gaisa žāvētājs mašīna, fogger ultrason, Dārza smidzinātāju, aukstā miglas, fogger, istabas augu plaukta, bezgaisa krāsas izsmidzināšanai, elektrostatiskā miglotājs, lai disenfecting.

    €82.42 €111.37
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: DV-21
  • Veids: Smidzinātāji
  • Plastmasas Tips: PP
  • Zīmola Nosaukums: Mrosaa
  • Smidzinātājs Tips: Sprūda

AC 220V 1400W 4.5 L Intelligent Electric ULV Fogger Smidzinātājs Mosquito Killer Dezinfekcijas Mašīna Insekticīds Pulverizators Narkotiku apkarošanas

Apraksts:

Modelis: Elektriskā ULV Smidzinātājs

Spriegums: AC 110V 60HZ (ASV); 220V 50HZ(ES) (pēc izvēles)

Tvertnes Tilpums: 4.5 L

Smidzināšanas Attālums: 5-10M

Krāsa: Zila / Zaļa

Izmērs:430*260*430(mm)

Izmantojot Sfēra:

1, viesnīcas, viesnīcas, iepirkšanās centri, restorāni un ģimenes fumigācija; Sterilizācija

2, slimnīcās, skolās, teātros un citās publiskās vietās dezinfekcija;

3, automašīnas, vilcieni

Piesardzības pasākumi:

1. Šis smidzinātājs nav atļauts, lai aerosols vai aizpildīt uzliesmojošas, sprādzienbīstamas, ļoti kodīgām vielām, piemēram, alkoholu, benzīns, benzola un augstas koncentrācijas dezinfekcijas līdzekli (dezinfekcijas līdzekli ir jāatšķaida pirms lietošanas).

2. Lūdzu neizmantojiet smidzinātāju, jo cieši noslēgtā telpā.Durvis un logi var tikt slēgts pēc smidzināšanas, lai palielinātu pieteikums efektu un aizsargātu cilvēku veselību.

3. Tas ir aizliegts tīrīt miglotājs ar Tianna ūdens vai benzīnu.Kad tīrīšana ārpuse mašīnu ar ūdeni vai citu neitrālu mazgāšanas līdzekļus, jāuzmanās, nedrīkst likt ūdenī vai neitrālu mazgāšanas līdzekļus uz motora korpusu.

4, pēc katras lietošanas, neizmantoto šķidruma jābūt izlēja, pievērsiet uzmanību ne piesārņo vidi.Turklāt medicīnā kaste ir piepildīta ar ūdeni, un aerosols ir sākusies apmēram 0,5-1 minūtes, lai attīrītu mašīnu, caurules, lai izvairītos no šķidruma no corroding mašīnu, un, lai palielinātu kalpošanas mašīna.Tas ir ļoti svarīgi un nepieciešami.

5. Tas ir aizliegts novietot augstas temperatūras vidē, vai zem saules, uz ilgu laiku, tā kā nav grauzdēti deformēties, izbalināt vai kreka.

6. Tas ir aizliegts vilkt strāvas vadu, lai pull off kontaktdakšu un nogrieza jaudu.Izmantot gumijas nostāju spraudni, lai velciet kontaktdakšu ar roku.

Paketē Iekļauts:

1 X 220V/110V Elektriskā ULV Smidzinātājs (nav obligāts)

Agaxan 12021-02-04
"I did Not get the sprayer !!!!! I wasted much time !!!"
Sari58962021-01-19
"buono"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti