1/3 BJD Drēbes Meitenei ķermeņa SD LS 69 BJD Kosaka Tamaki Kleita Skaista Lelle Apģērbs Piederumiem, luodoll Oueneifs chinabjd

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīriešu drēbes bjd, luodoll zēns, barbi lelles, blythe petite kleita, bjd skolā vienotu, luo bjd, bjd foto, krāsa īss parūka, 13 parūka, 18 leļļu apģērbi un aksesuāri.

    €32.74 €51.15
  • Izmēri: 1/3
  • Veids: Aksesuāri
  • Brīdinājums: NAV
  • BJD/SD Atribūts: Rietumu stila Kleita
  • Forma: 1/3
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: YF3-867 YF3-879
  • Vienuma Tips: Lelle Un Piederumi
  • Materiāls: Audums
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: oueneifs
  • Mfg Sērijas Numurs: Modes
  • lelle Chothes krāsa: var izvēlēties

1/3 Long62 meitene ķermeņa

Tērpiem NR.: YF3-867, YF3-879 Modeļa izmērs: Pleci: 13,0 cm Krūšu apkārtmērs: 27.0 cm Vidukļa apkārtmērs: 16.4 cm Gurnu apkārtmērs: 29.0 cm

BJD Drēbes

Drēbes, kas visi ir izgatavoti ar rokām, tos nav iespējams 100% ideāls, Tas ir normāli ar dažiem diegiem un neietekmē gadā valkā.Citu izmēru vēlaties ,lūdzu, sazinieties ar mūsu veikala.Mums ir profesionāla dizainera un šuvēja sniegt labāko servisu ikvienam klientam.Attēli tiek uzņemti ar personīgo stilu, kas dažādiem cilvēkiem ir atšķirīga nodilumu stilu.Ietekmes dēļ apkārtējās gaismas, drēbes būs nedaudz atšķiras krāsā, lūdzu, saprast.Kvalitātes problēma, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi !Nav pārskatīt to, kā mēs atsakāmies, lai atgrieztos un izmaiņas, ja pārskata jūs .Leļļu apģērbs visi ir izgatavoti ar rokām, lai citi izmēri vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mūsu veikala pārdevējiem.Mēs esam profesionālu dizaineru un šuvēju sniegt labāko servisu ikvienam klientam.

Izlases iespējas, aksesuāri, apģērbu, piemēram, lentes, cording, aizdari, utt.

Pirkt Piezīmes:

1.Piegāde Kuģniecības laiks ir par 10-60 darba dienu laikā ar Pastu Ķīnas,5-10 darba dienu laikā, izmantojot EMS,10-20 darba dienu laikā, izmantojot Aviopastu.Jūs varat arī izvēlēties sūtījumu DHL vai FedEx.Centīsimies mūsu labāko, lai padarītu objektu ierasties laikā.Kā kurjeru, laika un vietējās paražas, varbūt dažreiz tas būs jāatliek.Jūsu sapratni būs ļoti appreciated. 2.Maksājuma Mēs pieņemam apmaksu ar Alipay vai Paypal šeit.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 3. Garantijas laiks 12 Mēnešu garantija no nopirktajiem datumu.Jums ir jāsazinās ar mums pirms atgriešana nekvalitatīvu preci uz RMA numuru, un atpakaļ adresi, instrukcijas.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības izmaksas sūtīt preci atpakaļ,un mums būs jāmaksā par pasta nomaiņa.Garantija nav spēkā gadījumos, kad nepareiza lietošana vai nejaušiem bojājumiem. 4.Atsauksmes Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, andservices.Lūdzu, sniedziet mums pieczvaigžņu,Tā ir ļoti svarīga nozīme, lai mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par jūsu sapratni. 5.Citām Politikas Jomām Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, ļaunā, jūsu e-pasta adresi un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietnus Pircējus Tikai!Lūdzu solīt tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Gulidov20012020-11-17
"fits perfectly!"
Pikalovajuliya2021-01-19
"This listing was used as a stand in to purchase two outfits separate from full sets. My package was marked as delivered to my address, but no package arrived to me. I repeatedly attempted to speak with the post office, but because it was marked delivered, they told me to contact the seller for replacement. I have been speaking with the seller for over two weeks, and no resolution has been made. They repeatedly told me to contact the post office, even though I had done so several times already, and have made no effort to replace the lost items. Because of this, I am out quite a bit of money with nothing to show for it. Shouldn't it be a seller's responsibility to make sure that the buyer receives their ordered items? Apparently, Oueneifs doesn't believe so. As such, I would recommend NOT purchasing from this seller, unless you are willing to test your luck. Honestly, worst experience I've EVER had on Aliexpress."
Kati Pussy2021-01-23
"Вот такая красотуля ко мне пришла. Это лимитированный выпуск, как я поняла. Упаковка отличная, доставка быстрая. Выполнена куколка аккуратно, без дефектов. Немного перетянута, поэтому позы держит не все. Имени внутри головы нет. В подарок шла губка и несколько липучек."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti