JJC Deluxe Objektīva Lieta Maisiņš Canon EF 100-400mm f4.5-5.6 L IS USM/EF 70-200mm f2.8L IS II USM Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f2.8

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aizsargs canon 70 200, delux peles, canon eos r, JJC, g7 x mark ii, objektīvi nikon z, akumulatoru canon 5d mark iii, jjc nikon, kaut ko līdzīgu žodziņam uzlīme, nikkor objektīvs.

    €17.34 €19.26
  • Zīmola Nosaukums: JJC
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: DLP-6II
  • Nosaukums: Poliestera Objektīvu Somas
  • iepakojuma Tips: Plastmasas Maisā
  • Materiāls: Poliestera
  • Fit: Objektīvs
  • Stils: Vidukļa Iepakojumos
  • Uzsver: Paaugstinātas izturības, ūdens izturīgs ārējais materiāls
  • Izmantošana: Spoguļkamera
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Objektīva Lietas
  • Iezīme: Izturīgs

JJC Deluxe Objektīva Lieta Maisiņš Canon EF 100-400mm f4.5-5.6 L IS USM/EF 70-200mm f2.8L IS II USM Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f2.8

Produkta Apraksts:

JJC Deluxe Objektīva Maisiņš ir paredzēti, lai veiktu tipisks SLR objektīvu.Šis maisiņš funkcijas paaugstinātas izturības poliesters konstrukcija ar putu spilvenu interjeru.Tas sniedz lielisku aizsardzību un triecienu absorbciju jūsu objektīvs.Bez tam, tā ārpuses materiāls ir ūdens izturīgs, kas var aizsargāt tavu objektīvu no lietus un mitruma.Tas ir tumši zilā divvirzienu rāvējslēdzējs ar acs piederumu kabatas iekšpusē vāka.Divas rāvējslēdzēja slīdņus ir paredzēti, ar nelielu cilpu, tādējādi varat fiksēt tos kopā ar nelielu lock security.Jūs varat ievietot nelielu piederumu, piemēram, objektīva vāciņu vai tālvadības pults, uz iekšpusē kabata.Funkcijas 4 uzskaites iespējas: 2 D-riņķi ar siksnu, lai var izmantot kā plecu siksnas, 2 webbed cilpa cilpas pleca siksna, aizmugures dubultu pieskārienu jostas cilpas lietošanai josta un grab rokturis uz augšu, lai ērtības.Turklāt samazinājušās aizmugurē, dubultu pieskārienu jostas cilpas arī der Lowepro jostas.Tumši zilā rāvējslēdzēju saskaņot ar JJC logo, kas padara maisiņš moderns.Šīs sērijas objektīvs maisiņi ir pieejami 7 izmēriem, lai ietilptu dažādas lēcas.JJC DLP-7II objektīva maisiņš ne tikai der, izvēlieties lēcas, bet arī der JBL Xtreme Noderīgu Bluetooth Skaļruni.

Preces Uzsver

Paaugstinātas izturības, ūdens izturīgs ārējais materiāls

Aizsardzības, iekšlietu polsterējums

Modes deep blue divvirzienu rāvējslēdzēju

Acs kabatas iekšpusē vāks liekot mazo aksesuāri

Samazinājušās dubultu pieskārienu jostas cilpas arī der Lowepro jostas

Nodrošina lielisku aizsardzību un triecienu absorbciju jūsu objektīvs

Paredzēts 4 uzskaites iespējas

Uzskaites Iespējas

2 D-riņķi ar siksnu, lai var izmantot kā plecu siksna

2 webbed cilpa cilpas plecu siksnu

Aizmugures dubultu pieskārienu jostas cilpas lietošanai josta

Greifers rokturis uz augšu, lai puses, kas pārvadā

Saderība

Piezīme: Kopš DLP-II objektīvs somiņas ir mīksta un elastīga, izmērs ir lēcas, ka var saukt, var būt nedaudz lielāks nekā interjers izmērs maisiņš.

DLP-6II interjers izmērs ir 113 x 240mm, savietojams ar

Saderīgi Objektīvi

*CANON ZOOM LENS EF 100-400mm 1:4.5-5.6 L IS ULTRASKAŅAS

*CANON ZOOM LENS EF 70-200mm 1:2.8 L ULTRASKAŅAS

*CANON ZOOM LENS EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM

*CANON ZOOM LENS EF 70-200mm f/2.8 L IS III USM

Canon EF 180mm 1:3.5 L Macro USM

NIKON AF NIKKOR 80-200mm 1:2.8 D ED OBJEKTĪVS

* NIKON AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8 G ED VR II

Un citiem objektīviem, kuru ārējais diametrs un augstums ir mazāks 113 x 240mm

Lēcas atzīmēti kā * vēl var izmitināt maisiņš ar objektīva pārsegu novietots atpakaļ.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4 )PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6) Mēs vēlētos atgādināt, ka importa nodevas,nodokļi un papildu maksas, ko ceļ savu vietējām tradīcijām, būs atbildīgs par pircējiem.Lai saņemtu sīkāku informāciju,jūs varat konsultēties ar savu vietējo muitas pirms iegādāties produktus.

7) Mēs piedāvājam arī UPS,DHL ātrāk kuģniecības veids, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.Lūdzu, izvēlieties sūtīšanas veids, pirms iegādāties produktus.

1) Visiem produktiem, ko pārdod par JJC Oficiālajā Veikalā ir garantēta VIENU PILNU GADU pret defektiem, meistarība un materiālu.

2) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Pircējs skaidri descript ar trūkumiem, ar visu informāciju pa e-pastu.Ja nepieciešams video un saites, lai mums parādītu, kas ir ar trūkumiem.

3) Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

4) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

5) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Irina Fomina 20132020-10-21
"Came to Croatia in some 4 weeks. Sigma 70-200 2.8 fits in with tripod mount ring and lens hood. It is my third lens case form JJC."
Salchakayana2021-02-09
"All is good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti