Trīsstūra Maizes Grozu Rūgt Grozu Maizes Cepšanā, Aksesuārus Fermentācijas Rotangpalmas Grozu Valsts Maizi, Kas Apliecina Ziedēšanas Grozu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plastmasas ratan, grozs plastmasas rotangpalmas, kvadrātveida soma, grozu pīšanas rotangpalmas, seno kaste, pīts grozs mīklas, rotangpalmas džutas grozu, rotangpalmas grozu kaste, brotform rotangpalmas grozu, rotangpalmas pot grozu.

    €8.22 €10.41
  • Veids: Glabāšanas Grozi
  • Materiāls: Citi
  • Izmantošana: Pārtikas
  • Zīmola Nosaukums: waasoscon
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Modeļa Numurs: fermentācijas rotangpalmas grozu

Aizzīmju Punktiem: 1、Dabas Vīnogulājiem apstādītas platības: no dabiskām vīnogulājiem, maizes grozs ir piemērots veselīgu maizi.

2、Fimer Mīkla: kas Izgatavoti no dabīgās rotangpalmas, maizes grozu, kas palīdz mīklu relīzes labi un tvirtāka ar zemāku viskozitāti.

3、noņemami un Mazgājami: maizes grozs ir noņemams, mazgājams amd atkārtoti (ieteicams mazgāt rokas ar siltu ūdeni, uzturēt sausu pēc tīrīšanas).

4、Plašs Pielietojums: Piemērots jebkura biļetes, kas satur milti, ūdens, sāls un raugs.

5、īpaša Funkcija: Īpaši izmanto fermentācijas un veidošana Eiropas maizi.

Specifikācija:

Nosaukums: Rotangpalmas Fermentācijas Grozu

Materiāls: dabas rotangpalmas

Forma: trīsstūris

Izmērs: aptuveni 16X16X6cm/6.3 * 6.3 * 2.36 gadā; 20X20X6cm/7.87 * 7.87 * 2.36 jo

Iepakojuma Saraksts:

Rotangpalmas Fermentācijas Grozs * 1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti