COSREA Likteni Grand Lai FGO Cosplay Kostīmu Osakabehime Kalps Assassin Sen Brūni Slīpumu, Cepures Izturīgu Sintētisko Matu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: liktenis gilgamesh, cosplay, cosplay likteni grand lai, assassins creed kostīmu veikals, liktenis, gilgamesh, fgo pidžamas, liktenis rin, assassin creed, liktenis grand lai.

    €24.03 €31.21
  • Avota Veids: spēle
  • Dzimums: sieviete
  • Vienuma Tips: Aksesuāri
  • krāsa: brūna
  • Materiāls: Augstas Temperatūras Šķiedras
  • Sastāvdaļas: parūka
  • Speciālā Izmantošana: Kostīmi
  • Rakstzīmes: Osakabehime
  • Modeļa Numurs: cosplay
  • Zīmola Nosaukums: COSREA

Apraksts

Ietver : 1gb parūka +1gb bezmaksas parūka klp

Krāsa : Kā attēlu

Stils : Cosplay Parūka

Materiāls : Sintētiskā Augsta Temp Šķiedras

Aprūpes Ieteikumus : Rokas mazgā aukstā ūdenī, pakārt uz sausa, nav balinātāju

1, Lūdzu, skatiet mūsu lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Ja nav standarta izmēru mūsu izmēru diagrammas, kas jums der labi, mēs varam pielāgot jums.Tad, lūdzu, rakstiet mums savu mērījumus.

2, Ja jums ir kādi jautājumi, īpašu prasību vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

1, preces tiks piegāde ārpus caur DHL, EMS, EPacket, Ķīna post, SF Express, TNT.

2, Tas parasti aizņem 3-6 dienas apstrādei pēc maksājuma pārbaudīt.Apstrādes laiks, galvenokārt, ir atkarīgs no produkta prasībām un sastāva.

3, Pircēji var izsekot paketi, izmantojot izsekošanas skaits.Ja jūs neesat saņēmuši jūsu pakete 30 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs pārbaudīsim, un atbildi jums drīz.

4, Pircēji ir atbildīgs par jebkuriem muitas nodokļa/ tarifa uzlādēts ar viņu valstīs.Lūdzu sadarboties ar loģistikas personāls, lai palīdzība muitas atļaujas.

1, Ja neesat apmierināts ar tērpu, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņem.Mums rāda fotogrāfijas par problēmu.Mēs pieņemam atgriešanu vai apmaiņu, ja tā ir mūsu problēma.

2, Mēs pieņemam apmaiņas tērpu, ja jūs izvēlaties nepareizu izmēru.Bet jums ir jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa un reshiping maksa.

3, Mēs nepieņemam atpakaļ un apmaiņu par izmēru problēmas, ja tērps ir pasūtījuma.Tātad, ja, pielāgot, lūdzu, apstipriniet, ka mērījumi, kas dota mums, ir pareizi.

4, atpakaļ elementiem jābūt veseliem, un tos nedrīkst izmantot.

5, Lūdzu, kuģis atkal kostīms ar sekošanas numuru, lai mēs varētu izsekot, kur tas nonāk.

Paldies, izvēloties mūsu produktus un pakalpojumus.Mēs būtu pateicīgi, daudz, ja jūs varat atstāt mums 5 zvaigznēm atsauksmes un pozitīvu novērtējumu.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas.Paldies !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti