Keychron K8 G Bezvadu Bluetooth Mehāniskā Tastatūra Gateron Karstā pārnese Slēdzi, Balts Apgaismojums Tastatūru Mac

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: keychron k2 maisiņš, tastatūras mechan, tastatūras bezvadu, android planšetdatoru, peles razer, kawaii keycap, keychron, keycap pbt, gateron, ansi tastatūras.

    €69.37
  • Modeļa Numurs: K8G
  • Veids: Bezvadu
  • Interfeisa Tips: Bluetooth/USB
  • Zīmola Nosaukums: keychron
  • Pieteikums: Planšetdatoru
  • Tastatūra Standarta: 87 Taustiņi
  • Pilna Lieluma tastatūra: No
  • Operācija Stils: Mehānisko
  • Rokas Atbalsts: No
  • Valodas: angļu
  • Stils: STANDARTA
  • Iepakojums: Jā
  • Sertifikācija: CE
  • Ass Ķermeņa Zīmols: gateron
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

TENKEYLESS BEZVADU MEHĀNISKĀ TASTATŪRA

Izstrādātas, lai palielinātu savu produktivitāti ar populārākajiem TKL izkārtojumu.Karstā pārnese iespēju Optisko un Mehānisko slēdži piedāvā brīvību viegli personalizēt savu rakstīšanas pieredzi, bez lodēšanas.

Specifikācija Un Īpašības

Skaits Taustiņi: 87 taustiņi Versija: Karstā pārnese, Slēdži: Gateron mehānisko Skaits Multimediju Taustiņi: 12 Rāmja Materiāls: ABS Keycap Materiāls: ABS Plānojums: ANSI Backlit Veidu: 18 Backlit: Balta Sistēma: Windows/Android/Mac/iOS Akumulators: 4000mAh Uzlādējams li-polimēru baterija BT Darba Laiku (Backlit off): līdz Pat 240 stundām (Lab testa rezultāts var atšķirties atkarībā no faktiskā izmantošana) BT Darba Laiku (Vienu LED): līdz 68 stundām (Lab testa rezultāts var atšķirties atkarībā no faktiskā izmantošana) BT Darba Laiku (RGB): līdz 72 stundas (Lab testa rezultāts var atšķirties atkarībā no faktiskā izmantošana) Savienojums: Bluetooth un Tipa-C (kabelis Bluetooth versija: 5.1 Bluetooth Ierīces Nosaukumu: Keychron K8 Savietojamas Sistēmas: macOS/Windows/

BEZVADU UN VADU REŽĪMI

Savienojas ar līdz 3 ierīcēm pa Bluetooth un ērti pārslēgties starp tiem.Ar augstu uzticamu un plaša savietojamība Broadcom Bluetooth 5.1 chipset, uz K8 ir labākais, lai ietilptu mājas, biroja un gaismas spēļu izmantot, veidojot savienojumu ar viedtālruni, klēpjdatoru un iPad.Tas arī ir vadu režīmā ar USB Tipa C savienojumu.

PIEMĒROTS VISĀM IERĪCĒM

Saderīgs gan macOS un Windows.Keychron ir viens no tikai dažiem tirgū, kas nāk ar Mac multivides taustiņi izkārtojumu Mac entuziasti.Linux lietotājiem, mums ir arī īpaša lietotāju grupa, lai palīdzētu ar pieredzi.

Optisko Slēdzi

Ar Keychron Optiskais slēdzis ļauj spēlētājiem spēlēt pie velku ātrumu tikai 0.2 ms uz lineārās Red slēdži / clicky Zilā slēdži / taustes brūna slēdži un mūžs ilgmūžību 100 miljoni taustiņsitienu ar nepārspējamu taustes atsaucību. *Keychron Optiskais slēdzis ir saderīgi ar mūsu Keychron Optisko slēdzi tikai tad, nav saderīgs ar kādu mx stila mehānisks slēdzis

KARSTĀ PĀRNESE,

Karstā pārnese, ir, lai pielāgotu savu rakstīšanas pieredzi, bez lodēšanas, tikai pop tos, un tas ir darīts.. *Gan Keychron Optisko un Gateron (Karstā pārnese) tastatūras veidu atbalstu, nemainot slēdži.Ligzdā Gateron (Karstā pārnese) ir saderīga ar gandrīz visiem MX stila 3pin un 5pin mehāniskie slēdži tirgū (tostarp Gateron, Ķiršu, Kailh, utt.).SMD-LED saderīgu slēdži ir labākais, kas rāda apgaismojums.

RŪPĪGI IZSTRĀDĀTI

Designed ar daudzpusību prātā, jūs varat piekļūt jūsu smart palīgs ar īpašu Siri vai Cortana taustiņu uz K8. Divi regulējami leņķveida gumijas kājas ir ievērojami uzlabota produktivitāte.

TENKEYLESS IZKĀRTOJUMS

Tenkeyless izkārtojums ir viens no populārākajiem starp mehānisko tastatūru.Tā piedāvā ērtu piekļuvi visām būtiskajām multimediju un funkciju taustiņi Mac un Windows kompakts izmērs.

LIELĀKAIS AKUMULATORS

Ar K8 nāk ar akumulatora ietilpība ir 4000mAh.Ar K8 var ilgt līdz pat 240 stundām rakstīt (apgaismojums izslēgts).

Ponomarenko Dmit2020-12-05
"Good product quickly received. Thank you very much."
Flesh 512020-11-26
"Cheap and hopefully the minnows"
Gur Ebru2020-11-20
"good thanks!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti