ETCR2000 0.01-1200 Skava Zemes Zemes Pretestības Testeri Mērītājs Digitālais Skava Mērītāju, Pretestības Mērītājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zemes, zemes testeris, lcr mērītājs, zemes mērītājs, apstākļu sakritība t5 1000, mikro ohmmeter, zemes testeris, lcr, zemes mērītājs, megometro, etcr2100a digitālo skava.

    €170.62 €279.71
  • Modeļa Numurs: ETCR2000
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Displeja Tips: Digitālās Tikai
  • Darbības Temperatūra: -20-55
  • Izmēri: 286x87x56mm
  • Sertifikācija: CE
  • Precizitātes Klase: 0.001
  • Mērījumu Diapazons: 0.01-1200
  • Zīmola Nosaukums: VBESTLIFE
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Pārbaudes Spriegums: Citi

ETCR2000 0.01‑1200Ω Skava Zemes Zemes Pretestības Testeri Mērītājs Digitālais Clamp Meter

Motīvs: 1. Zemes pretestības testeri, mērījumiem zemēšanas sistēmas ar kontūrstrāvu, nav nepieciešams likvidēt ar zemējuma vadu, un nav nepieciešams, autonoma elektrodu.

2. Ar lielu LCD ekrānu, skaidru datu, viegli lasīt.Var pārbaudīt zemes pretestības un cilpas pretestības pārbaude.Tas ir droši, ātri un vienkārši lietošanā.

3. Plaši izmanto zemējuma pretestības mērīšanu, elektroenerģijas, telekomunikāciju, meteoroloģija, oilfield, būvniecības un rūpniecības un elektriskās iekārtas.

4. Palielināt skaņas un gaismas signālu funkcija, ar "pīkstiens‑pīkstiens-pīkstiens" modinātāja skaņa un palielināt traucējumus signālu atzīšanu indikatora funkcija, ar "pīkstiens‑pīkstiens‑pīkstiens" indikators.

5. Zemes pretestības testeri var nomērīt integrētajā vērtībā no sēkļa ķermeņa pretestības un zemējuma izraisīt pretestību.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Krāsa: Kā parādīts attēlā Funkcija Zemes izturības pārbaudē, cilpas pretestība testa Barošanas 4x1.5V AA sauso bateriju (nav iekļauta komplektācijā) Pretestību diapazonā no 0,01-1200Ω Izturība rezolūcija 0.001 Ω Datu uzglabāšanas 99 grupas Trauksmes sliekšņa iestatīšanas diapazons Pretestība: 1-199Ω Skaņas un gaismas trauksmes "Signāla--signāls--signāls--" modinātāja skaņa, brīdinājuma simboli, kas mirgo, nospiediet AL pogu, lai ieslēgtu, izslēgtu un uzstādiet signāla Traucējumus atpazīšanas funkciju "Signāls--signāls--signāls--" prompt skaņas, TROKŠŅA simboli mirgo Darba temperatūra un mitrums -20℃,-55 ºc, 20%RH līdz 90% RH LCD displejs 4 ciparu LCD digitālais displejs, garums un platums 47x28.5mm / 1.9x1.1in Žokļa izmēra 65x32mm / 2.6x1.3in Metru lielums 286x87x56mm / 11.3x3.4x2.2in(L x W x T) Aizsardzības klase, Dubulta izolācija Konstrukcijas Skava CT Shift Automātiska pāreja Ārējo magnētisko lauku, Ārējo elektrisko lauku, Vienas mērījumu laika 0,5 s Pretestības mērījumu biežums >1 khz Frekvence, ko mēra pašreizējo 50/60Hz automātiskā Zems baterijas indikators funkcija, Kad akumulatorsspriegums ir zemāks par 5.3 V, baterijas spriegums ir zems Uzglabāšanas datu pilnībā norāde 99 komplekti saglabātie dati ir pilns, un "ATMIŅU" simboli, kas mirgo Virs diapazona norādi Virs diapazona norādi "OLΩ", "L0.01" vai "OLS A" Auto power-off mērītājs automātiski jāslēdz apmēram pēc 5 ar pusi minūtes pēc palaišanas Strāvas patēriņš Starta, darba strāva ir mazāka par 50mA, pastāvīgi strādā apmēram 30 stundas

Vienuma Tips: Zemes Pretestības Testeri

Materiāls: ABS

Iepakojums Saraksts:

1 x Zemes Pretestības Testeri(Baterijas Nav Iekļauts)

1 x Mērīšanas Gredzens

1 x Alumīnija Gadījumā

1 x Lietošanas Rokasgrāmata

Piezīme: 1. Lūdzu, ļauj 1‑2in kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni. 2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

Par atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Fireeyes28992021-02-06
"Instrumento corresponde a lo informado. Gracias."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti