100Pcs/daudz!5-7CM garu Dabas Fazāna spalvas Pelēkā amatniecības spalvas Amatniecības&Kostīms,dabas spalvas,spalvas, amatniecības

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Spalvu, rombveida, wrap, unicorn wrapper, jostas sprādze āķis, miyocar zīdaiņu mierinātāji, lentes, siksnas, 25mm jostas sprādze, atiku materiāls, organza lentes, pelēka lentes.

    €13.88
  • DAUDZUMS: 100gab par daudz
  • Materiāls: fazāna spalvām
  • raksts: Mazgā
  • Izmērs: 5-7CM long 2CM wide
  • Modeļa Numurs: FMA0229
  • krāsa: Raksturs

100Pcs/daudz!5-7CM garu Dabas Fazāna spalvas Pelēkā amatniecības spalvas Amatniecības&Kostīms,dabas spalvas,spalvas, amatniecības

Materiāls: Fazāna spalvām

Krāsa:daba

Izmērs:5-7CM garš

Daudzums: 100pc par daudz

Izmanto: Amatniecība, māksla, costuming.Stāvoklis: Pavisam jaunu.

Laipni paziņojumu:

Krāsa: daba

Biežāk UZDOTIE jautājumi : J:Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: Ali-Darījuma Q:Cik daudz tas maksā, lai kuģis ar manu valsti?

A:Iepakojums ne mazāk par 2 Kg, tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Aviopastu, kas ir bezmaksas piegāde uz 26 valstīm, kā šādi: Amerikas savienotās Valstis, Apvienotā Karaliste, Austrālija, Brazīlija, Kanāda; Itālija; Turcija; Spānija; Malaizija, Francija, Krievija, Zviedrija; Jaunzēlande; Norvēģija, Šveice; Japāna; Taizeme; Īrija; Izraēla; Beļģija; Polija; Dienvidkoreja; Austrija; Vācija; Dānija; Singapūra.

Citām valstīm un iepakojumā pa 2 Kg, pircējiem ir atļauties visas kuģniecības izmaksas.Q:vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.Q:Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detalizēti apraksta katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, paldies!Q:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Varbūt jums patiks

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti