Kesrer 05 Daudzfunkcionāls 360 Grādu Šarnīrsavienojums, kas Pārvietojas Klēpjdators, Galda, Dīvāna, Gultas PS Stāvēt Slinki, Lifts Pilnu Kustību Mobilo Datoru Galda

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mīksts klēpjdatora tabula, monitor stand usb, dīvāns, datora sānu tabulā, sieviešu grāmatiņa turētājs, 2 monitoru atbalsts, klēpjdatoru statīvi doks, augsts regulējams galda, apple klēpjdatoru mount, klēpjdators tabl.

    €68.14 €84.12
  • Pieteikums: Klēpjdators
  • Tips:
  • Klēpjdators Teknes Slīpums:
  • Klēpjdators Renes Grozāmos:
  • Zīmola Nosaukums: hyvarwey

360 Grādu Daudzfunkcionāls Klēpjdators, Galda, Dīvāna, Gultas PS Stāvēt Slinki, Lifts Mobilo Datoru Galda

Svarīga Piezīme:

1. Visas kuģniecības izmaksas parādīja Atopija.lv neietver Pagarināts Zonā Bezmaksas!

2. Pls sazinieties ar UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect.lai apstiprinātu ja jūsu pilsētas (pasta indekss) ir Paplašinātas Zonas Bezmaksas!!

3. Muitas Nodevām un Nodokļiem, kas NAV iekļautas piegādes izmaksas.

4. Lūdzu atstājiet jūsu biroja adrese vākšanai, zemes gabali.

5. Clents no Argentīnas pls atstājiet savu CUIT skaits, lai kā savu muitas tas ir nepieciešams.

6.Baleāru Salām,Seūtu ,Meliļu, un Kanāriju Salas Spānijā, ir jāmaksā muitas nodoklis un muitas nodokļa!

Funkcijas: >>> Tas ir pilnīgi uzstādīšanu jūsu sēdus stāvoklī, jūsu kakla, muguras, jostas un plecu necietīs vairāk.Drošības Pārliecināti, Klēpjdators, Galda lieljaudas un Kluss Universāls Stūre Precīza Gravitācijas Dizains Bāzes Plūsma apdari-formas paplāte ir īpaši izstrādāts, lai komforts jūsu elkoņa.Regulējams slīpums no galda Vienu Pogas Kontroles Viegli ar tām darboties Mūsu bāze ir izgatavots no HDPE, ja bāze nav pietiekami smags, lai atbalstītu klēpjdatoru, jūs vienmēr varat pievienot ūdens, sausās smiltis, akmeņi vai kaut kas ir goona padara to smagāku.Balsts ir izgatavots no alumīnija, tāpēc tas nekad izpaužas rusted.Caurules izgatavo no metāla, tāpēc tas ir gonna atbalsta līdz 20 kilogramiem.Augšējā klāja tiek izgatavotas no E1, kvalitātes, Videi draudzīgs, un malas ir visa pārklāta ar alumīnija Klēpjdatoru teknes var pagriezt 360 grādu.

Visa informācija ir sniegta sākotnējā stāvoklī un bez garantijas, un var būt nedaudz mainītas jebkurā laikā bez iepriekšēja brīdinājuma.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti