Profesionālās Pieaugušo/Bērnu/Zīdaiņu Astmas Distances Inhalatoru Distances Ierīces Silikona Aerosols Salona Ķirurģisko Piegādes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lūpu spīdums, lūpu glosss caurules, lūpu spīdums caurule, stikla caurule ūdens, viskijs bottl, profesionāla automašīnas atsvaidzinātāji, pagriezt spice jar, v spice, Jar, šampūns pudeles.

    €7.31 €9.14
  • Izmērs: Travel Bottles Set
  • Feature3: Izgatavoti no Silikona Imitācija Cilvēka Organismā
  • Modeļa Numurs: Miglas uzglabāšanas tvertnes
  • Metarial: PVC
  • Feature1: Ērti un bez Smaržas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Miglas uzglabāšanas tvertnes
  • Feature2: Atvērta un Elastīga

Produkta apraksts: astmas cietuši ir ieelpošana kvantitatīvo aerosolu (MDI).Maska ir izgatavota no silikona imitācija cilvēka organismā, vairāk, mīksts, ērts un bez smaržas.Unikālo vārstu, projektēšanu, atvērtu un elastīgu.Zāles un devas lūdzu, ievērojiet ārsta norādījumus.Ierosinātās pārbaudes laiku uz sešiem mēnešiem.

Produkta iespējas: Samazināt patērēto devas inhalatoru, izmantojot kļūda, jo jūsu rokas un muti, varat to darīt arī kopā.Izvairieties no pārmērīgas narkotiku nokļūt mutē, lai klepus.Šī inhalācijas ierīces, kas bija piemērota pacientiem visās vecuma grupās.

Pārdevēja laipni atgādinājums: Uz pircējiem no Krievijas: krievijas pasta adrese reqest, lai pārbaudītu pilnu nume uztvērēja, tādēļ, lūdzu, lūdzu, pastāstiet mums savu vārdu, uzvārdu (trīs vārdus), lai nodrošinātu, ka tas ir labi.Paldies.

Piezīme: Manuāla mērīšana,lūdzu, ļaujiet 1cm kļūda.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Aljon Santiago122020-12-28
"Very good quality"
Rgradov19742020-10-29
"They came very well! They are of good quality and come in plastic bags"
Gonefishing562021-01-17
"Came all well packed in sealed bag and top carton box, the sticker is described instruction, the mask fits comfortably and tightly on the camera, the inhaler corresponds to the photos on the site. Fit perfectly."
Andrejanna2020-10-23
"Bought for a cat. Great fit. Size S"
Kuse Love Pesitinh Dn972021-01-17
"Came all well packed in sealed bag and top carton box, the sticker is described instruction, the mask fits comfortably and tightly on the camera, the inhaler corresponds to the photos on the site. Fit perfectly."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti