Virtuves 25cm Garšvielu Apaļa 360° Rotējoša Uzglabāšanas paliktnis Ērts Rotējošs Spice Rack neslīdoša TPR Mājas Kosmētika Organizators

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kaste grims organizators, hecare vannas istaba organizators, spice virtuves organizators, virtuves veļa uzglabāšana, pot, dekoru reņu, 45 collu koferis, virtuves rīks, escurreplatos cocina, folijas uzglabāšanas organizators.

    €9.36
  • Modeļa Numurs: 1
  • Nē. Līmeņu: Viena
  • Izmērs: L
  • Instalācijas Veids: Grīdas Veids
  • Piemērojamo Telpu: VIRTUVES
  • Klasifikācijas: Nav locīšanas Plaukts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Spice
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Veids: Uzglabāšanas Turētāji & Pakaramie

Tur nekad nav pietiekami daudz vietas!

Pārblīvēta skaitītāji, pildīta pieliekamie, nesakārtota vannas istabas.Nav jācīnās ar visu šo putru!Šeit ir divslāņu Rotējošs Plaukts , rotējoša organizators plaukta, nāk, lai organizētu un saglabātu jūsu ikdienas vajadzībām vietā.

Galvenās Iezīmes

Say Goodbye, lai Jucekli Jebkur

Sakārtot jucekli vietā ar mūsu Rotējošo Plaukta.Iekšpusē jūsu virtuvē, lai sakārtotu garšvielas, tējas maisiņi, garšvielas; iekšpusē jūsu vannas istaba, lai izkārtojumu jūsu tualetes piederumi, vai kāds jūs varat iedomāties.Ne vairāk haoss!

Divslāņu, Lielāku Jaudu

Tas pieliekamais slinks Susan slīd viegli; divslāņu apgrozības uzglabāšanas telpa padara to ideāli, lai uzglabātu dažādus priekšmetus, tostarp kosmētikas, amatniecības piederumi, garšvielas – iespējas ir bezgalīgas!

Padarīt Lielāko daļu Jūsu Telpas

Mūsu Rotējošs Plaukts worksanywhere.Maksimizē savu telpu, kur vien jums vajag papildu telpas, piemēram, virtuve, vannas istaba, veļas istaba, ledusskapis, lai palielinātu savu telpu un saglabāt jūsu dažādi organizēta.

360-grādu Rotācija, lai Viegli Piekļūt

Mūsu Rotējošo Shelfis paredzēts 360 grādu pagrieziena, viegli sasniegt no jebkuras puses,kas padara to ideālu skapji vai letes, un ar 6 bumbiņām, lai pagrieztu abām pusēm, saglabājot savu vietu tīrs un kārtīgs.

Bez Papildu Instalācijas, Anti-slīdēšanas

Nav instrumentu.Bez urbšanas.Nekādas sarežģītas iekārtas.Nē, sienu bojājumus!Vienkārši novietojiet Rotējošo Plaukta ārā jebkurā stūrī, kas jums ir nepieciešams to.Nekad nav jāuztraucas par savu vienumus izslēgšana; ar non-skid virsmas atskaņotāji ir molded vērā platformas izturību, viegli tīrāma.Specifikācijas

Materiāls

PP

Produkta Svars

578G

Produkta Izmēri

Vienu mazu:24.5*2.5

Viena liela:29.5*2.5

DIVSLĀŅU: 25.00 * 14.8

Iepakojuma Saturs

1 × Organizators Rotējošs Plaukts Piezīme

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti