220V Rūpnieciskās Elektriskās Demagnetizer Spēcīgu Metāla Pelējuma Aparatūras Rīku Darbvirsmas Dzīvoklis Demagnetizer Degaussing Mašīna TC-1

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tag demagnetizer, kūka metāla pelējuma, demagnet, pelējuma, zcc ct ybc252, lcr tc1, kabatas testeris, lauka demagnetizer, demagnetizing mat, demagnetizing rīku mini ātri.

    €13.01
  • Veids: Rīka Daļas
  • Modeļa Numurs: TC-1
  • Izmantošana: Komerciāla Ražošana
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

Šī demagnetizer mērķis ir nodrošināt demagnetization magnētisko priekšmetus pēc turpmākas apstrādes vai berzes izmantot: piemērs: divas dzelzs plāksnēm, kas nebūtu piesaistījusi kopā pēc tam, kad apstrādā dzirnaviņas radīs magnētiem, kas piesaista kopā, tā, ka magnētisms var noņemt.Ja jūs vēlaties zināt, demagnetization efektu, varat likt divas dzelzs gabalu kopā, lai redzētu, vai tas ir absorbēt.Ja jūs izmantojat magnēts, lai pārbaudītu, tas radīs magnētisms vēlreiz.Tiem, kuri vēlas izmantot magnēts, lai pārbaudītu demagnetization ietekme nav piemērotas šo demagnetizer. (Nav izvelkams magnēts, spēcīgu magnētu, savu magnētismu; vai domāju par drošības pārbaude pēc demagnetization; klientiem, kuri vēlas izmantot magnētu pārbaude pēc demagnetization, lūdzu, rūpīgi jāapsver, ja jūs vēlaties, lai panāktu efektu magnēts, piesaistot ne)

Parametrs:

Modelis: TC-1 Produkta Nosaukums: Spēcīgs Demagnetizer Spriegums: AC 220V/50HZ 1.2 A Materiāls: Alumīnija stieples Elektroenerģijas likme: 60% Lietošanas laiks: 10MIN (intervāls 1H) Izmērs: 160x120x85MM Svars: 1.8 KG

Piezīme:

1. Detaļu nav pārvietots uz demagnetizer; tas demagnetizer ir mobilā demagnetizer, un detaļu nepieciešams, lai pārvietotu uz demagnetizer. 2. Pēc demagnetization, izmantojiet magnēts, lai pārbaudītu, vai detaļu joprojām magnētisko; ko nepieciešams uzsvēra, ka demagnetization ir lai novērstu paliekošais magnētisms uz virsmas magnēts, nevis pilnīgi pagriežot magnētu uz necaurlaidīgu magnēts.Pievienots magnētisms. 3. TC-1 demagnetizer nav universāla demagnetizer.Šis produkts ir vairāk piemērots demagnetization mazo darbarīki un instrumenti.Liela darba priekšmetu un tērauda plāksnēm, lūdzu, izvēlieties super demagnetizer ar lielāku jaudas mērītāju. 4. Lietošanas laikā nedrīkst būt pārāk garš, parasti 20-30 minūtēm, ir lietderīgi, lai izvairītos no degšanas sainī, jo ilgu gaidīšanas laiku.

Par Sūtījumu

1. Mēs procese rīkojumu savlaicīgu pēc apmaksas pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Mūsu Pakalpojumi

1. Mēs varam sniegt visvairāk no instrumentiem, Ja jūs vēlaties, 2. jūsu produktus ierodas pēc paredzētā laika 3. mēs atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem laikā

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms . 2. Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu. 3. Jūsu apmierināti un pozitīvas atsauksmes ir ļoti importent mums

Filipcork2021-01-23
"Hello dear seller, I am happy, the shiping was very fast. I will use this product, wich seems of good quality, as soon as possible. Thank you"
Maksim21bogdan2021-01-20
"Happy with product and seller, shipping took 47 days JUST NOT GOOD ENOUGH. advertised as 13-20 days shipping to Australia. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti