Sevich 3PCS/KOMPLEKTS Pret Matu izkrišanu 25g Keratīna Matu Šķiedras Apsmidzina Ar Aplikatoru, Uzgalis Matu Sabiezējums 100 ml Stipras Turiet Matu lakas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: komplekts sievietēm, optiskās šķiedras, matu toppik, matu augšanas, matu sevich, topik matu šķiedras spray, strauja matu šķiedras, bunee matu šķiedras, matu aerosols, matu cilvēku.

    €10.51 €21.02
  • Zīmola Nosaukums: sevich
  • Nosaukums: Sevich 3pcs/komplekts Matu Šķiedras Spray
  • Dropshiping: Atbalsts
  • Krāsas: 10 krāsas izvēle
  • Vienuma Tips: Matu Izkrišana Produkts
  • NETO MASAS: 3pcs/komplekti
  • lietošanas veids: Tikai 30 sekunžu laikā piemērot matu lectrostatic adsorbcijas
  • Sastāvdaļas: Matu Šķiedras
  • Modeļa Numurs: Sevich Spray Šķiedras Komplekts
  • 3Pcs/komplekts: 25g matu šķiedras +Nozz;e+matu lakas
  • Ražošanas Licence: SC20200925-3PCS
  • Daudzums: 3pcs/komplekti
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Sevich 3PCS/KOMPLEKTS Matu Veidošanas Aerosols

3PCS/SET: 1gb 25g matu šķiedras spray 1gb aplikatoru uzgalis 1gb matu turiet aerosola Krāsu šķiedras: Melns,Balts,Sarkanbrūns,Pelēks,Brūns,Med Brūns,Tumši Brūni,Blondi,Gaiši Blonda,Med Blondīne Mūsu matu krāsu pulveris nav taukaina vai eļļaina, tā saglabā savu volumized un bieza visu dienu.PS: Lūdzu, ņemiet vērā, ka SEVICH Matu Šķiedras vāku retināšanas vai ļoti plānas plāksteri matu.Tas nav piemērots pilnīgi matu bezmaksas, vai kails jomās.

Iezīme

3PCS/SET Atbilst jūsu vajadzībām,Uzstādīt, viegli lietot.Specifikācijas: Izgatavota no dabīgas, krāsas Keratīna olbaltumvielām, kuras ir statiski uzlādēts, SEVICH Šķiedras savijas ar savu esošo matu pilnīgi dabisku izskatu.SEVICH pretojas vēja, lietus, un sviedriem, bet noņem viegli ar šampūnu.

Izmantot metodi

1.Sausa un stila matus kā parasti. 2.Sekojiet matu līnijas un sākt to no aizmugures uz priekšu Krata matu šķiedras uz jūsu retināšanas jomās.Bloķēt pieres, lai izvairītos no kuriem uz sejas. 3.Maigi pat pieteiktās platības, lai izkliedētu produktu un padarīt to izskatās dabiski. 4.Tas ir naudas sods, lai veido jūsu matus ar ķemmi, pēc tam, kad šī izstrādājuma lietošanu,bet centieties, lai saglabātu mazliet attālums no matu saknes, lai izvairītos no šķiedras,kas, ja tā iekrīt,to var atjaunot ar tā atkārtotas lietošanas. 5.Šī matu korektors, kas ir īslaicīgs efekts.Tas nav pastāvīgs, kur jūs viegli varat noņemt to, kad dušā.

Kuģi, no Aizjūras Noliktavas ir ieteicama.

Mūsu aizjūras noliktavas, tostarp šādām valstīm: Amerikas Savienotās Valstis; Krievijas Federācija; Spānija; Apvienotā Karaliste.Ja nosūtīšanas valsts ir virs valstī, lūdzu, izvēlaties, lai kuģis no mūsu aizjūras noliktavas, tāpēc, ka paketes var saņemt ātrāk.Paredzamais Piegādes Laiks: 2-15 Darba Dienu Laikā.

Jeddenton932021-01-03
"The product arrived me laundry clothes though the fixer therefore I had to throw it…"
Kashinilya2020-12-28
"Perfecte, està molt bé, disimula molt les zones del Cap on hi ha menys cabell, la veritat és que ha estat un encert, no ho coneixia i segurament tornaré a comprar aquest producte..."
LadZ 0992021-01-10
"I made the order but they didn't have any spray stocks. The v around immediately contact me and offered me the possibility to refund such spray. I asked for full refund and I had no problem. Serious and reliable seller. I'll ask again."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti