Sieviete Džemperi 2020 Rudens Ziemas Salātu Trikotāžas Džemperis Sieviešu Džemperis Izspēles Kakla Garām Piedurknēm Cietā Gadījuma Trikotāžas Topi Apģērbi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: džemperis kawaii, matains pulovers, er džemperi, džemperis sievietēm, pull sievietēm, eam sievietēm, cycl jersey, džemperis, pulovers ni, svārki, džemperi, sievietēm 2020.

    €8.58 €12.99
  • Apkakle: Augstu uzrullētu apkakli
  • Slēgšanas Tips: NAV
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Apdare: NAV
  • Biezums: STANDARTA
  • Materiāla Sastāvs: Viskozes Šķiedras, Neilons, Poliesteris
  • Materiāls: Viskoze
  • Modeļa Numurs: SG3021
  • Stils: Ikdienas
  • Modelis Tips: Cietie
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Vecums: Vecums 18-35 Gadi
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Zīmola Nosaukums: Croysier

Izmērs (cm)

Viens Izmērs(Stretch Audums): Krūtis 64-94, Garums 55, Plecu 30-38, Piedurkņu 54-56

Iepriekšminēto paredz sīki izstrādātus dzīvoklis mērījumus par faktisko objektu. 1in=2.54 cm.Mērījumi var būt 1-3 cm kļūdas dēļ rokasgrāmata mērīšanas.

Parasti "Viens Izmērs" par šo preci der Krievija Izmēri 40-46; MUMS Lielums 0-10; Eiropā Izmēri 34-40; AK/AU Izmērs 6-12.

Vēl vairāk apstiprinātu, ja "Viens Izmērs" šo posteni, jums der, lūdzu, skatiet faktisko objektu mērījumus, salīdzinot to ar jūsu ķermeņa mērījumus, lai apstiprinātu.Ja jūs joprojām šaubāties par to, ja "Viens Izmērs" šo posteni, jums der, lūdzu sazinieties ar mums.

Modelis Liecina,

Nekustamā Foto

Nekustamā posteni, nekustamo šaušana, nekustamā foto.Izbaudiet iepirkšanās, bez jāuztraucas.

Biznesa Sadarbību

Piliens Kuģniecības un vairumtirdzniecības tiek gan laipni.Minimālais pasūtījuma daudzums ir vienā gabalā.Lai iegūtu vairāk atlaides.Par nometiet kuģniecības, mēs nosūtīsim postenis, lai jūsu klients, kas tieši un nebūs atstāt mūsu informāciju.Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides un bezmaksas ekspress piegāde.ODM un OEM ir atbalstīts.Jūs esat laipni aicināti apspriest citu uzņēmumu sadarbību ar mums.

Krāsu Atšķirība

Mēs cenšamies, lai parādītu krāsu tik precīza kā iespējams, bet sakarā ar apgaismojumu, dažādus displejs, personisko izpratni par krāsu un citu iemeslu dēļ, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no foto uz web lapu.Lūdzu, skatiet krāsu faktisko objektu, kā galīgo krāsu.Krāsu atšķirība nepieder kvalitātes problēma.

Piegāde

Sagatavošanas Laiks: 3-7 darba dienu laikā.Apsveriet kuģniecības ātrumu un tālvadības adresi, mēs, var izmantot citu nosūtīšanas metodi, nevis nosūtīšanas metodi, kas norādīta jūsu pasūtījumā.Sakarā ar dažādu muitas politika dažādās valstīs, iespējams, importa nodokļiem, nodokļiem un citiem muitas tarifiem, kas būtu jāapmaksā pircējiem.Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir).

Atgriešana un Apmaiņa

Mēs atbalstam, nav iemesla atgriešanās un valūtas politika.Preci atgriezt 7 dienu laikā pēc tā saņemšanas.Lūdzu, pārliecinieties, vai postenis labā stāvoklī, nebojāta, neizmantoto un ar oriģinālo iepakojumu.Pircējiem jāmaksā par atgriešanās piegādes maksa.

Atsauksmes

Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes, būsim ļoti pateicīgi.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj atsauksmi, vai atvērt strīdu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas problēmas jums.Komunikācija vienmēr ir labākais veids, kā atrisināt problēmu.

Jambul Kuralbayev2020-12-01
"Rewelacja, recommend"
Leyntje 1000freund2020-12-01
"It's something clearer than the picture. It's not as mustard as it looks."
Stepanova852021-01-03
"Perfect"
Matveevden2021-01-07
"Igual que en la foto. es el tercero que compro. Son de tejido suave, bastante elástico y confortable. va bien para varias tallas, xs-s-m, que son en donde lo he probado yo. Buena comunicación con el vendedor, cancelé en pedido para cambiar la dirección y sin problema y muy rápido. Envío en 10 días también adecuado."
Andreyago12020-12-28
"Golfik very good quality. For size S-M. Recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti