Valeton Amp Maketētājs Ģitāra, Pedālis Koraļļu Amp 16. Klasiskās Un Vispārizglītojošās Guitar Amp Modeļi Hi-Gain Traucējumus

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ģitāras statīvs, mooer pedāli, bass preamp, uztvērējs, mtb pedāļiem, evh overdrive pedāli, ģitāra japāna, ģitāra pedalboard, acousitc ģitāru piederumi, electr ģitāra.

    €43.70 €69.37
  • Modeļa Numurs: CRL-5
  • Zīmola Nosaukums: SONICAKE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Nosaukums: Multi Efektu Ģitāras Pedālis
  • Veids: Ietekme

Praktiska Alternatīva, Ja jūs vēlaties labas vecās modes caurules ampēri, jūs pakārt par to.Mēs pilnīgi iegūt priekšstatu par gadiem, kas pārvadā amp jebkur jums spēlēt un saikni ar to.Bet, ja jūs esat uzskatīja, ka pārvadāt tube amp ir daudz nepatikšanas, un vēlējās kaut ko, kas ir viegls un kompakts, bet pats galvenais, skaņas, AUTENTISKS, paskatieties uz šo Koraļļu Amp.Šī amp maketētājs ir reāls darījums!16 modeļi, uz kuriem no Fender Dvīņu stila kristāla tīru malas break-up bite Tvīds, klasisko Britu rūkšana lūzums, mūsdienu zvērīga hi-gain. 16 no Tiem, Kādi amp jūs vēlaties, California tīru, Britu lūzums, mūsdienu hi-iegūt?Bet nav svarīgi, ko jūs varētu, piemēram, Koraļļu Amp ir viss.16 hand-picked amp modeļi var aptvert praktiski visu savu toņu vajadzībām.Mēs vienkārši iegūt iedvesmu no tiem prestižā amp modeļus, izmantojot no vēstures rock n' roll.Un mēs pavadījām dienas un naktis mēģina noskaņot šos algoritmus, padarot tos joprojām maksimālais autentiskumu.Es domāju, ka komanda ir pavirši, ka.Intuitīvs lietošanā izkārtojumu vadīklas ir tikpat vienkārša kā tā var iegūt.ZEMA, VIDĒJA, AUGSTA, TILP., PEĻŅA ir par to, kas tie ir par tādiem nekustamo ampēri.Tās rokturi ir izgatavoti no LED, kas var arī parādīt, kas strādā valsts pedāli.Un viņi ir ļoti atsaucīgi.Tikmēr, šī lieta ir būvēts kā tanks.Alumīnija sakausējums die-cast korpuss iztur nodilumu.Prēmiju Iezīmes Koraļļu Amp ir Cab Sim funkcija ar LED gaismu.Ja Cab Sim LED nakts mirgo, tas nozīmē, ka Kabīnes, Sim ir par.Ja tā saglabājas vēl, tad tas ir izslēgts.16 amp modeļiem varētu iedalīt 2 kanāli.Jūs varat izmantot kājas slēdzis izvēlēties starp kanāliem.Un, ja jūs turiet kājas slēdzis pogu, jūs varat vērsties pedāļa nost.Un tas ir rezerves apvedceļu.Specifikācijas Jauda:9V DC centrs negatīva (strāvas adapteris nav iekļauts); Strāvas Patēriņš:200mA; Izmēri:93.5 mm(D) x 42mm (W) x 52mm (H); Svars:150g

Pakete Ietver: 1 x pedāli 1 x lietotāja rokasgrāmata

Bisultanovadam2021-01-20
"Cheap and interesting. 8's simulations like even 3, but the function on and off the cabinet guitar is well didática. Worth."
Xmattxlegendx2020-12-07
"Pedal very versatile with sounds clean and distortions. Great pre amp."
Vip Mishel2021-01-05
"Very good sound it makes the promised, but it heats a bit worried about it not know if it will last this pedal."
Sampsonalicia2020-12-10
"Awesome preamp. I spent half of the day playing this little monster. It's certainly a must have to a pedalboard and setup (especially to metal players)."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti