Pie Sienas Piestiprinātās Nospiediet Graudaugu Dozatoru Sausā Barība Pakaramais Virtuves Uzglabāšana Sadzīves Sauso Rīsu Pārtikas Konteiners Organizators

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plastmasas organizators kichen, jar virtuves, pārtikas uzglabāšana, virtuves veļa uzglabāšana, preces, virtuves uzglabāšanas tvertnes, sausās pārtikas, virtuves uzglabāšanas tvertnes, ika uzglabāšana, pieliekamais lodziņā organizators, šampūns sienas uzstādīts izsmidzinātājs, graudaugu iztikt.

    €30.14 €52.89
  • Stils: Mūsdienu
  • Materiāls: PP
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

1. Piemērots dažādu veidu: Sausās barības maisītājs ir piemērots dažādu sauso pārtiku, piemēram, graudaugiem, konfektes, auzu pārslām, riekstiem, pupām, rīsiem, kafijas, u.c.Apmierinātu ģimenes vajadzības.

2. Noslēgtā uzglabāšana: top vāciņš ir laba gaisa necaurlaidība, kas palīdz novērst pārtiku no kļūst auksts un saglabātu tā svaigumu.Nepieciešamo izplatīšana var uzturēt par pārtikas higiēnu.

3. Viegli darboties: caurspīdīga struktūra var atbilst jūsu vajadzībām uzreiz, vienkārši novietojiet bļodu ar dozatoru un nospiediet pogu.

4. Izmantot bērniem: Šī ir ideāla izvēle vecākiem, kuru vecāki veicināt savu bērnu neatkarību, vai dzīvot veselīgi vai svara jūtīgiem cilvēkiem.

5. Augstas kvalitātes materiāliem-6-nodalījumā pārtikas izsmidzinātājs ir izgatavots no pārtikas kvalitātes plastmasas, kas var tikt izmantots ilgu laiku un ir droši par jums un jūsu ģimeni.Augšējo vāku var noņemt, bet tas ir ērtāk, lai pievienotu.

Specifikācija:

Produkta krāsa: balts

Produkta izmērs: 38*14.4*32.4 cm

Audums: pp

Piezīme:

Tur varētu būt maz kļūdu izmēru manuāla mērīšana.

Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu, lūdzu, lūdzu, saprast.

Iepakojuma saraksts

Produktu saraksts: 1*Uzglabāšanas kaste

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti