DC Watt skaitītājs ar LCD displeju, lai DC 0-60V 0-100A līdzsvaru spriegums strāvas RC akumulators power Analyzer

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dc metru 100v 100.a, watt metru 150v dc, , wattmeter 12v dc 100.a, skavas, din, 34167t, tomnz, watt mērītājs dc 60v, cc cv uz augšu, līdzstrāvas suppli, 24v buks.

    €10.29
  • Displeja Tips: Digitālās Tikai
  • Zīmola Nosaukums: TOMZN
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izmēri: 84*50*20mm
  • Darbības Temperatūra: Normāls
  • Strāvas Padeve: DC
  • Modeļa Numurs: dc watt mērītājs
  • Precizitātes Klase: 1. klase

Pasākums: 1. Enerģijas(AH)

2. Jauda(W)

3. Strāvas Stiprums( A)

4. Spriegums(V)

1. FUNKCIJAS UN SPECIFICATlONS

1.1 Funkcijas

Pasākumi enerģijas(AH),Jauda(W).Strāvas stiprums( A) un Spriegums(V).Savienotājs lai lietotu papildu uztvērēju, akumulators mērīšanas, uz leju, uz 0V.Precīza un precīzi 0.01 pašreizējā un 0.01 V sprieguma rezolūcijas.Pasākumi maksimālā Ampēri,maksimālā Vati(izņemot Doc Wattson) un sprieguma minimu m(sag).Izturīgs-rokturi 50A nepārtrauktu un 100.A maksimumu pie 60V.14 ga,super fine balasta,augsta temperatūra, silikona gumijas izolēta.Mazais un vieglais ar grūts plastmasas gadījumā, kas pieejams vairākās krāsās.Darbojas kā vadu,tā doesn ' t ietekmēt modeļa veiktspēju.Precizitātes Alu-Chrom pašreizējā sensora pretestība,tikai ar 0.001 0hms pretestību un shēmas, kas vērš tikai 7mA.Izmanto DSP, lai palielinātu ADC rezolūciju un atšķirīgu mērījumu pastiprinātājus, lai palielinātu troksni imunitāti.Spēcīgs. 8MIPS mikro kontrolieris.

Ražots ASV, lai lSO9001 :2000 kvalitātes standartiem.Viena gada garantija, un visu lietotāja rokasgrāmatu.

1.2 Specifikācijas talbes

2. DROŠĪBAS PASĀKUMI

BRĪDINĀJUMS:lielas jaudas elektrisko sistēmu rada draudus neatkarīgi no ierīcēm, piemēram, Watt Metru, un tas ir lietotāja pienākums ir iepazīties ar šiem Draudiem, kā arī veikt jebkādus nepieciešams rīkoties, lai radīt drošu lietošanu.Shorting uzlādējams akumulators vai Watt Mērītāju, kas savienota ar akumulatora bateriju vai akumulatoru lādētāju, kas var sniegt milzīgu straumes un ir sekas ,tostarp sprādzieni,radot uguns,kaitējumu iekārtas un miesas bojājumiem.Lūdzu, uzmanīgi izlasiet visu SAFTY PIESARDZĪBAS pasākumi, lai garantētu drošu produkta lietošanu.

2.1 Drošas Ekspluatācijas Ierobežojumi

Uz Vatu Skaitītājs ir paredzēts, lai būt droši izmantot, ja to darbina ar parametru robežvērtības, kam tā bija paredzēta.Tipisks pielietojums ir arī šajās robežās.bet tas ir lietotāja responsibilitv iepazīties ar Watt Metru specifikācijas un nodrošina vienību izmanto tās robežās.

UZMANĪBU:kas Pārsniedz šos ierobežojumus, var neatgriezeniski camage uz Vatu Mērītājs,miesas bojājumus un izraisot ugunsgrēku.

2.2 Elektriskie Savienojumi un Vadi

Pastāv riski, kas saistīti ar potenciāli augstu straumes mcasured Loy Lhe Watt Mērītājs.Šo clucie,bet nav limitecl, lai .fi re,apdegumus un traumas rezultātā.Lietotājam jāiepazīstas ar attiecīgās metodes.procedūras un savienojuma detaļas, pirms lietojat vai veikt jebkādu savienojumu ar to.lt ir ierosināts, ka jebkura connetors un vadi izvēlējies izmantot atbilstoša izmēra ancl nominālā paredzēto pieteikumu un pievienotos veidā, ieteicams ar to attiecīgajiem ražotājiem.

UZMANĪBU:Slikta savienojumus un neapdomāti stiepļu apstrādes electricai sistēmas var būt nopietnas sekas, tostarp personas inj ury,uguns un īpašuma bojājumu neregulāras, un vaļīgi savienojumi var izraisīt sastāvdaļu bojājumus!

2.3 ieslēdzat

Pārbaudīt nav pakļauti vadi vai savienotāji risks īssavienojumu, pirms pievienojat baterijas vai barošanas Avotam Watt Mērītājs.Ar RedSOURCE un "SLODZES"Ieads no Watt Mērītājs ir saistīti viens ar otru un Melnā vada ir būtībā .Tas nozīmē, ka ';citu"pusē ir electricaly "karsts", kad baterijas, vai cits barošanas avots ir connectecl uz abām pusēm.

UZMANĪBU:Shorting a rechargable battery uz Vatu Mērītāju, kas savienota ar akumulatora bateriju vai akumulatoru lādētāju, kas var sniegt milzīgu straumes un ir serozs sekas, tostarp sprādzieni,radot uguns,kaitējumu iekārtas un miesas bojājumiem.

2.4 Ierobežojumi saistīti Equiment

Uz Vatu Mērītājs, var būt mesurement capabilityes, darbības vērtējumi un elektrisko signālu apstrādes spējas, kas pārsniedz tās iekārtas, uz ko tas ir saistīts.Tas nozīmē, ka Watt Skaitītājs var būt iespēja veikt mērījumus sastāvdaļu, neskatoties uz to, ka sastāvdaļa, kas darbojas ārpus tās drošas darbības vērtējumu.

UZMANĪBU:lt ir lietotāja pienākums apsvērt ierobežojumi nevienu iekārtu, kas savienota ar Watt Mērītāju un nepārsniedz tos, jo Watt Metter nesniedz nekādu aizsardzību, tās sastāvdaļas.Piemēri iespējamajiem apdraudējumiem, ietvert bez ierobežojuma): notiek uzlāde vai discharing baterijas ārpus savas sprieguma un strāvas reitingiem,piemērojot pārmērīgu spriegumu vai strāvu ot elektroniskajā ātruma kontroles(ESC) un motorus, vai spriegums, kas rada strāvas trieciena risks.Citi apdraudējumi var pastāvēt.

Piegāde:

Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO .

Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 20 darba dienām.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 20 darba dienu laikā

Atzīmēja: Fedex Varbūt maksas pārkraušanas tarifi jūsu valstī, mums nav atbildīgs par šo maksu.

Garantijas un Garantijas:

12 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti