Drukātā Kāzu Ūdens Pudeles Etiķetes - Zemniecisks Rozā Ziedu Pielāgoto Ūdens Pudeles Etiķetes, - Personalizētu Ūdens Pudeles Etiķetes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pasūtījuma apģērbtu etiķetes, rustic style, audums rozā, lai līgava, fleurs, panku stils, bezmaksas kāzu giveaways, handmad etiķete, etiķetes, dzimšanas diena pudeles etiķetes.

    €4.16 €6.94
  • Materiāls: PVC
  • Modeļa Numurs: Kāzu Ūdens Pudeles Etiķetes
  • Godu: Jubilejas
  • raksts: DOT

Custom Kāzu Ūdens Pudeles, Uzlīmes(nav iekļauta pudele)

Svarīgi: pudeles nav iekļautas šajā postenī.šajā postenī ir tikai etiķetes uz pudeles!!!Galvenais: 20*5 CM, 24pieces, uzdrukāts uz PVC līmi, uzlīmes, tas ir ūdensizturīgs.ja nepieciešami citi izmēri, kas ir arī labi, lūdzu, sazinieties ar mani kopējās izmaksas.tekstu, grafikas var mainīt.Faktiskā produkta krāsas var atšķirties, ņemot vērā atšķirības monitora iestatījumi.Krāsaini attēli tiek ieteikti uzdruka uz Balta Krāsu Papīri.Mūsu drukāšanas mašīna ir profesionāli, bet tas joprojām ir nepieciešams, ka jūs nodrošināt pietiekami labas kvalitātes attēlu, lai iegūt labu drukas, NAV IZPLŪDIS, NAV MAZI attēli.Ja tas pastāv, jautājumi pēc tam, kad jūs saņemsiet iepakojums, mēs pilnībā kompensāciju vai sūtīt jaunu iepakojumu, ja tas ir mūsu pienākums.bet vispirms, lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvu atgriezenisko saiti bez sazināties ar mums.

Pielāgotā Drukāšana:

1.Sūti mums bildes vai tekstu, ko esat,tad mēs varam izstrādāt jums. 2.Jūs varat izvēlēties mūsu dizaina iespējām,varam likt savu tekstu no mūsu dizainu. 3.ja jums ir nepieciešams, specail fonti, lūdzu, iegūt to no http://www.fontspace.com/popular/fonts un pārbaudīt šo fontu, ja tās ir pieejamas jūsu valodā, un nosūtīt man saiti uz fonta, kas jums nepieciešams.

Mums ir daudz dizainu jūsu atsauce

Bet mēs nevaram likt visas dizainu uz mūsu veikalu,ja jūs vēlaties vairāk dizaina no mums,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.Mēs nosūtīsim jums ziņu.Paldies par jūsu atbalstu!

Esteban 3212021-01-22
"Perfect as on the photo fast seller"
Mommyboneck2020-09-21
"Very good quality! I recommend to 100%"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti