Īstas Ādas Automašīnas Galvenais gadījumā par hyundai veracruz 2007 2012 suv maka turētājs atslēga vāciņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hyundai ix20 atslēga, bmw seifs, soma atslēga, hyundai atslēgu, gadījumā, hyundai, i20, chomecast oriģināls, atslēgu turētājs ādas, vāks hyundai i30 atslēga, hyundai i30.

    €13.00
  • Zīmola Nosaukums: tucoolracing
  • Materiāla Tips: Augšējā Slāņa Ādas

Postenis Apraksts

Iepakojuma Saturs: 1x Tālvadības Atslēgu Lieta, kas Izgatavoti no Premium virsējo Slāni Patiesu Pātagot Ādas Mums ir melna dūriens, red stitch, dzeltena valdziņu un zilā dūriens.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu automašīnas atslēga ir tāda pati, kā mūsu attēlu.

Piegāde Detaļas

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, w, e būs tikai sekot jūsu Atopija.lv adresi, ja bez notificatioin 24 stundu laikā.Vienumi tiks kuģis no laikā 1-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

Par Posteņiem, kas nosūtīti pa Pastu Ķīnas Airmial, tas parasti ilgst no 3-6 nedēļu laikā, lai piegāde, bet dažās valstīs, piemēram, Kanādā, Maltā, Kiprā,

Maurīcija, Peru, Krievija, Brazīlija utt., var ilgt 5-8 nedēļu laikā par piegādi jāmaksā par pasūtījuma apstrādi starptautiskā zemes gabaliem.

Virs laiks ir TIKAI atsaucei.Kuģniecības varētu būt kavēšanās, brīvdienas,pasākumi un citas neskaidrības, piemēram, muitas.

Mēs varam arī kuģis ar EXPRESS (FedEx,UPS,EMS,DHL,TNT utt.),lūdzu, sazinieties ar mums shipping quote ja jums ir nepieciešams.Mēs pievienot izsekošanas numuru Atopija.lv pēc tam, kad krava, klients var izsekot preci statuss

Pārdošanas Nodokļiem:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai šie papildu maksa. (Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, dariet mums zināt)

Atgriešanās Politika Un Klientu Apkalpošana

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu vai negatīvu atsauksmi un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, mēs pieņemam, preču atgriešana, apmaiņa, vai nomaiņa 30 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis paku no mums, tomēr, preces ir labā stāvoklī un nelietotas.Lūdzu, ņemiet vērā, ja vien produkts ir kļūdains, ir būt atpakaļ pie saviem līdzekļiem, izmaksas, kas tiks atskaitīta no jūsu kompensāciju.Kompensācijas tiks izsniegtas pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces.

Paldies par jūsu apmeklējumu.Ceram jums jauka iepirkšanās pieredzi, O(∩_∩)O~

Gonzalez 1991 Josed2020-10-16
"good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti