Atkārtoti Bērni 3D Copybook Uz Kaligrāfijas Numuri 0-10 Rokraksta Grāmatas, Mācību Math Rakstīšanas Praksi, Grāmatas Bērniem Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: personas rokraksta, educ, melns spalvu pildspalvu, 3d rakstīt, kaligrāfija copybook, mācīties matemātiku, grāmatu rakstīt, kaligrāfija grāmatiņa, bērniem copybook, copybook magic.

    €7.90 €12.35
  • Modeļa Numurs: Rokraksta Meklēšanu Kopiju Grāmatas ;Montessori Izglītības Rotaļlietas;
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma: Nodarbošanās
  • Vecums: 14 Gadiem Un Uz Augšu

Aizzīmju Punktiem:

1、Liels Praksi: Burvju prakse copybook funkcijas, spilgtu un interesantu kombināciju, attēli un teksts, un tā ir laba prakse un atmiņas apmācība, un tas var veicināt bērnu interesi mācīties.

2、Izglītības Copybook Komplekts: Šis burvju prakse copybook ir must ir, lai jūsu bērniem, lai uzzinātu, kaligrāfija, rakstīšana, krāsošana, matemātiku un angļu valodā.Šis komplekts ir lieliska dāvana bērniem. (Piezīme: Mūsu burvju prakse copybook komplekts ir angļu valodā)

3、Atkārtoti un Piemaksu: tintes tiks automātiski pazūd, tāpēc kopiju grāmatas, var izmantot atkārtoti.Rokraksta pazūd automātiski pēc žāvēšanas, kas ir ļoti piemēroti atkārtoti praksi.

4、Ērti Rakstīt Dizains: copybook pieņem trīsdimensiju groove dizains un standarta rakstīšanas formātam.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes papīra, izturīgs un ērts.Gudrs mīksto pildspalvas turēšanas atbalsts ļauj jums turēt pildspalvu uz ilgu laiku.

5、Iegūt Skaistā Rokrakstā: Ar šo burvju prakse copybook kopums, bērni izmantos pildspalvas zīmēt dažādas formas un attīsta smalko motoriku.Šīs komplekts uzlabos lasīšanas un rakstīšanas izpratnes prasmes.Kopiju grāmatas var palīdzēt bērniem vai pieaugušajiem praksē, rokrakstu, dažādus fontus un veidot savu stilu.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs

Krāsa: color

Izmērs: aptuveni 13x19cm/5.12x7.48in

Iepakojuma Saraksts(pēc izvēles):

Komplekts 1: 4 Copybook

Set 2: 4 kopiju grāmatas + Uzpilde(8 gabali) + Pildspalva + Zīmulis Saimniecību Atbalsts

Tikai iepriekš iepakojuma saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīmes:

1. Ņemot vērā atšķirības kameras aprīkojuma, apgaismojuma un displeju ekrānu, krāsu preci var nedaudz atšķirties no tās, kas redzams bildes.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet pielaidi 0,1-2cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti