Sākotnējā 15.6" Touch Screen Stikla Nomaiņa Toshiba Satellite U50T-A U50T-A-10F U50T-A-014 U50T-A-10 ar Digitizer

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aksesuāri, auto interjers, auto, golfa instruments, 14 collu touch, p55w touch, bufera octavia, Toshiba, paneļa lcd, toshiba satellite c45, auto planšetdatoru, 32inch touch.

    €41.63
  • Detaļas Tipa: Touch Screen
  • Saderīgu Zīmols: Toshiba
  • Vienuma Statuss: preces noliktavā
  • Garantijas laiks: 90 dienas
  • Ekrāna Izmērs: 15.6"
  • Zīmola Nosaukums: WARWOLFTEAM
  • Preces nosaukums: Toshiba Satellite U50T-Sērija
  • Compatiable Produktu Līniju : U50T-A U50T-A-10F U50T-A-014 U50T-A-10E
  • Touch Screen: Jā, ar skārienekrānu
  • Kvalitāte: Kvalitātes nodrošināšanas, pārbaudīta arī pirms nosūtīšanas,
  • Produkta Tips: Touch screen Nomaiņa
  • Displeja Tehnoloģija: Touch digitizer nomaiņa
  • Modeļa Numurs: U50T-Sērija
  • Pieteikums: Toshiba Satellite U50T-Sērija

Sākotnējā 15.6" Touch Screen Stikla Nomaiņa Toshiba Satellite U50T-A U50T-A-10F U50T-A-014 U50T-A-10 ar Digitizer

Preces nosaukums: Touch Stikla Paneli Stāvoklis: Oriģinālā Jauns (Grade A+) Ekrāna Izmērs: 15.6" Saderīgu Produktu Līnijas: Toshiba U50T-Sērija Pakete Ietver: 1* Pieskarieties Stikla Panelis

Parasti, mēs jums sagatavot un nosūtīt savu preču pārvadājumiem 1 darba diena .

Kuģniecības maksa nav ietverts ievedmuitas nodokli , pircējs ir atbildīgs par muitas nodokļiem.

Pls pārbaudīt, ja jūsu prece ir labā stāvoklī, saņemot par to.

EMS 5-15 darba dienu laikā Vairāk nekā 60 valsts vai reģiona, lai nonāktu cauri, transporta priekšrocības, Eiropā un dienvidaustrumāzijā.UPS 2-7 darba dienu laikā transporta priekšrocības Amerikas kontinentā un Japānā.DHL 2-7 darba dienu laikā transporta priekšrocības, Eiropā, rietumāzijā un Mid-east.Fedex 3-7 darba dienu laikā transporta priekšrocības, ASV un Kanādā.Ķīna Pēc 15-20 dienām Gaisa pastu, lai arive galamērķa, zemu loģistikas maksa.ePacket 5-10 dienas transporta priekšrocības, ASV.

1. Mēs piedāvājam jums 90 dienu garantija.

2. Mēs pārbaudīt pa vienam, pirms nosūtīšanas, 100% strādā labi, pirms nosūtīšanas.Lūdzu, varat būt drošs pirkums.

3. Mums ir profesionāla komanda, lai pack to ļoti labi, lai izvairītos no bojājumiem, tādēļ, lūdzu, neuztraucieties par iepakojumu.

4. Pircēji ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas laiks (Jo lielākā daļa pircēju būs tikai, lai atgrieztu problēma sastāvdaļas nekā visu paketi.)

5. Aizstāt jaunus un labi, ja jums ir viltotas preces.Bet, lūdzu, pārliecinieties, ka netiek izmantoti un nav mākslīgo bojāts.

1. Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet labas atsauksmes ar 5 zvaigznēm, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.

2. Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību jūs man esat, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas.

3. Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.mēs piedāvājam jums labāko risinājumu, lai atrisinātu jūsu problēmas, mēs nekad ļaut mūsu klientiem zaudēt savu naudu.Jūsu sapratni būs ļoti appreciated!

4. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Ņemot vērā laika starpību, mēs, iespējams, nevar atbildēt uz jūsu jautājumiem uzreiz.Lūdzu atļaut 24 darba stundu laikā mums atbildi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums uzreiz.Paldies par jūsu sapratni un atbalstu !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti