Pilnīga Ģitāru Remonts Apkopes Instrumentu Komplekts Ģitāra Uzstādīšanas Komplektu, Remonts, Instrumenti,

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: floyd rose tremolo, diy ģitāras komplektu, p bass ģitāras, vintage les paul custom, acoust ģitāra, elektriskās ģitāras komplektu, bass diy komplektu, diy rickenbacker ģitāra, electr ģitāra, ģitāras komplektu.

    €11.28 €20.51
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

Pro ģitāra spēlētājiem pie koncerta, hobijs ģitāristi mājās, vai iesācējiem, kas tikko sāk savu pirmo ģitāru mācība, komplekts komplekts ir nozares standarts ģitāru rīku komplekts.Ietver visus instrumentus, kas vajadzīgi, lai izveidotu un uzturētu akustiskās vai elektriskās ģitāras.Tas ir būvēts, lai pēdējā un varētu ciest drebuļi ceļa.

Funkcijas

- Krāsa: Melna.

- Materiāls: Metāls.

- Izmērs: 17.20 x 1.95 x 2.15 cm/ 6.76 x x 0.77 0.84 collu.

- Piemērots luthier un stīgu instrumentiem lietotāju, lai uzturētu un saglabātu instruments labā spēlēšanas stāvoklī.

- Veikt nepieciešamos mērījumus un korekcijas par akustiskā un elektriskā ģitāra, basģitāra, bandžo, mandolīna un citu stīgu instrumentu.

- Tas ģitāru apkopes komplekts sevī ietver virkni izmaiņas un iestatījumi, lieliski, uzturēt un saglabāt savu instrumentu labu sniegumu.

- Ģitāra uzstādīšanas komplekts ir paredzēts, lai saglabātu un uzturētu jūsu instrumentam labu sniegumu, var izmantot, lai mainītu string, iestatīt signālu, koriģēt rīcību, pārbaudiet stīgu augstums, utt.

- Tas ģitāra, remonta rīku komplekts, kas ir piemērojami mainīt stīgas, kas intonācija, koriģēt rīcības vai izvēles stīgu augstums, liels stīgu instrumentu tīrīšana, uzturēšana un remonts.

1 x string organizators 1 x string rīcības valdnieks 1 x platums measurer 3 x hex atslēgu 3 x ģitāra failu 1 x skrūvgriezi 1 x uzglabāšanas maiss

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti