Vispārēju LIETOŠANU Universālā Skrejceļš plates Skrejceļš mehānisko kontroles padomes kontrolieris 1HP-4.0 KW Skrejceļš Konsoles displejs slīpuma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: fit aprīkot, johnson skrejceļš plates, ģimenes portatīvo skrejceļš, gymaxx skrejceļš displejs, rc auto brushless motors, mehānisko treadmil, treadmil, 1HP, izturības elektromotoru, liels skrejceļš.

    €71.80 €79.78
  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: KYCXD
  • Ar USB: no

Vispārēju LIETOŠANU Universālā Skrejceļš plates Skrejceļš mehānisko kontroles padomes kontrolieris 1HP-4.0 KW Skrejceļš Konsoles displejs slīpuma

Pakete ietver

Konsole x1 Motora Kontrolieris x1 Drošības Atslēga x1 Kabeļu x1

Specifikācija

MAX ātrums: 12km/h 220V AC ievade(atstājiet ziņu uz 110V, vai citu), Pieteikties LĪDZSTRĀVAS motors 90V-260V Šis kontrolieris, kas var strādāt 100% bez ātruma sensoru, tāpēc nav jāuztraucas. Kontrolieris šis komplekts ar 3 pin, ja jūsu ātruma sensoru magnētiskā tikai ar 2 pin, pievienojiet 2 pin, lai 2. 3pins kontrolieris ir OK, var izmantot!Lūdzu, pārliecinieties, ka: a.Motora veiktspējas LABI b.Pārsūtīt funkciju OK, it īpaši jostas, eļļošana normāli.c.Tikai darbs, mājas skrejceļš izmantot LĪDZSTRĀVAS motoru.

Garantijas laiks

1. Kontrolieris jūs saņemsiet, ir jau pārbaudīts, ar heatsink, jaunu un ar 90 dienu garantija. 2. Bezmaksas atgriešanas vai kompensācijas, ja valde saņēma: ne kā apraksts/dažādi ar nekustamo foto/nedarbojas/bojāta.

Kā noteikt neizdevās kontrolieris

E01: komunikācijas kļūme, sensora kļūme; E02: jūs labāk pārbaudīt transportlīdzekļu pirmā, lai pārbaudītu, ja ir kāda problēma ar motora, ja motors strādā normāli, pēc tam ir nepieciešams, lai mainītu kontrolieris.E03: Sensora defekts; skrejceļš darbosies tikai dažas sekundes, pēc tam rādīt E03; E04: parasti strāvas vaina, šī situācija ir kopumā dega sastāvdaļas, par datu apstrādi atbildīgā persona; E08: Var pacelt motora vadības vaina.

Pārliecinieties, vai motoru palaist normālu testēšana

Lūdzu, pārliecinieties, ka nav nekādu problēmu ar motoru, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu.Motoru var testēt ar metodi, kas ir parādīts attēlā zemāk.Ja motors darbojas nevainojami ar 2*5# akumulatoru, tas nozīmē, ka motors ir labs.Ja darbojas, nav gluda vai nav palaist, tas nozīmē, mehānisko sadalīti.

Nekustamā Foto

Labs Iepakojums

Kā atrast citi modeļi mehānisko kontrolieris?

Īpašs zīmola kontrolieris ir pieejami.Jebkura cita informācija, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Maksājumu

Mums ir vairāk iespējas, par samaksu,

Par Sūtījumu

Par atsauksmes

Ja pacakge saņēma ne apmierināts (bojāts/detaļas, kas sadalīti/nepareizs daļas/nevar izmantot), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs darīsim, ko varam, lai atrisinātu problēmu ar jums.

Vispārēju LIETOŠANU Universālā Skrejceļš plates Skrejceļš mehānisko kontroles padomes kontrolieris 1HP-4.0 KW Skrejceļš Konsoles displejs slīpuma

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti